Κορονοϊός: Και ο Loeb σε καραντίνα! (video)

Ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC Sebastien Loeb ακολουθεί τη λογική «μένουμε σπίτι» και βρίσκει έναν ιδιαίτερο τρόπο να περάσει το χρόνο του

  • -
  • -

Η πλειονότητα του κόσμου βρίσκεται σπίτι, προσπαθώντας να τηρήσει τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας που απαιτούνται στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Ανάμεσα τους και οι πρωταγωνιστές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν εποικοδομητικούς τρόπους να περάσουν την ώρα τους στην περίοδο της καραντίνας. Ο εννιά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC, Sebastien Loeb, είχε μία πρωτότυπη ιδέα για να σπάσει την ανία της ρουτίνας, διατηρώντας μάλιστα το στοιχείο του μηχανοκίνητου αθλητισμού! Λάτρης και των μοτοσικλετών (το 2006 παραλίγο να χάσει το Πρωτάθλημα όταν έσπασε το χέρι του μετά από πτώση με μοτοσικλέτα) δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με τον ίδιο να κυκλοφορεί με μία endure GasGas! Ο Γάλλος, όχι μόνο κόβει βόλτες στον κήπο και γύρω από την πισίνα, αλλά περνάει και από το σαλόνι!

Ο Loeb δήλωσε πριν από λίγες μέρες ότι στον ελεύθερο χρόνο του παίζει επιτραπέζια, παιχνίδια με αγώνες Ράλι στο PlayStation, ενώ για αρκετές ώρες κάνει τραμπολίνο με την κόρη του. Μην ξεχνάμε ότι παλιότερα ο Γάλλος έκανε πρωταθλητισμό στην ενόργανη γυμναστική. Και προφανώς μετά από όλα τα παραπάνω, σκέφτηκε να κάνει μία βόλτα με την GasGas για να σπάσει τη μονοτονία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...