Έκτακτο: Πυρκαγιά κατέστρεψε την ομάδα Rallycross του Sebastien Loeb! [video]

Μια μεγάλη καταστροφή βίωσε η ομάδα του πρωταθλήματος World Rallycross, Special One, που ανήκει στον Γάλλο Sebastien Loeb. Αιτία, μια φωτιά που ξέσπασε στο γκαράζ.

  • -
  • -

Ο Sebastien Loeb ανυπομονούσε να τρέξει στον αγώνα Rallycross του Lydden Hill, όμως μια μεγάλη φωτιά άλλαξε τα σχέδια και διέλυσε την ομάδα του. Συγκεκριμένα, τα αυτοκίνητα, τα αγωνιστικά και τα φορτηγά της ομάδας Special One καταστράφηκαν ολοσχερώς από την πυρκαγιά στο γκαράζ, με αποτέλεσμα το όνειρο του εννέα φορές πρωταθλητή του WRC να σβήνει. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρώντας την άμεση κατάσβεση της πυρκαγιάς, ωστόσο δεν κατάφεραν να σώσουν και πολλά από την ομάδα του Γάλλου.

Πήραν φωτιά τα ηλεκτρικά αγωνιστικά Rallycross

Ανάμεσα στα οχήματα που καταστράφηκαν ήταν και τα ηλεκτροκίνητα αγωνιστικά προδιαγραφών Rallycross που είχε στην κατοχή της η ομάδα. Τα οχήματα των 680 ίππων τυλίχθηκαν στις φλόγες και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα επισκευής τους, αφού μεταμορφώθηκαν σε… στάχτη. Το αμάξωμα των ηλεκτρικών αγωνιστικών θυμίζει αυτό της Lancia Delta Integrale, όπως και ο χρωματισμός λευκό-μπλε-κόκκινο. Πλέον, ο στόχος του Sebastien Loeb είναι να μπορέσουν να αποκαταστήσουν τις ζημιές και να αποκτήσουν νέα οχήματα για να επιστρέψει στο πρωτάθλημα Rallycross.

 

Ποιος ευθύνεται για τη φωτιά;

Ακόμα, κανείς δεν γνωρίζει από πού ξεκίνησε η φωτιά που κατέστρεψε τα υπάρχοντα της ομάδας Special One. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, εξετάζεται η κατάσταση και σύντομα θα βγουν στη δημοσιότητα νεότερες πληροφορίες. Όπως είπαν οι υπεύθυνοι, ο χώρος δεν θα είναι ανοικτός για το κοινό, ενώ ευτυχώς δεν έχει αναφερθεί κανένας τραυματισμός.

Δείτε ακόμη: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο κάηκε στην Αθήνα - Τι έγινε με την μπαταρία;

Η πυροσβεστική έφτασε γρήγορα στο σημείο, όμως η έκταση της πυρκαγιάς, όπως και η παρουσία ηλεκτρικών αυτοκινήτων, έκαναν πιο περίπλοκη την υπόθεση κατάσβεσης. Φυσικά, η ομάδα δεν θα αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...