Το νέο σκληροτράχηλο Nissan Navara!

Η Nissan αποκάλυψε το νέο αναβαθμισμένο και ακόμα πιο σκληροτράχηλο Navara Off-Roader AT32

  • -
  • -

Μία ανανεωμένη και πιο σκληροτράχηλη έκδοση του Navara παρουσίασε η Nissan, η οποία σχεδιάστηκε έτσι ώστε να είναι πιο αποδοτική, να προσφέρει βελτιωμένα οδηγικά χαρακτηριστικά, όντας και πιο αποδοτική. Παράλληλα, το Off-Roader AT32, όπως ονομάζεται, θα είναι ακόμα καλύτερο στην οδήγηση εκτός δρόμου. Το σκληροτράχηλο Navara αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Nissan και της Arctic Trucks. Μίας ισλανδικής εταιρείας που εξειδικεύεται στην κατασκευή τετρακίνητων και εκτός δρόμου οχημάτων για αποστολές στις πιο δύσβατες περιοχές του κόσμου. Έτσι, το Navara Off-Roader AT32 διαθέτει αλουμινένια ποδιά στο κάτω μέρος του αμαξώματος για μεγαλύτερη προστασία. Συγκεκριμένα, με ειδική σχεδίαση καλύπτει τον κινητήρα, το σύστημα μετάδοσης και το δοχείο καυσίμου.

Νέα είναι και τα ελαστικά, τα οποία βελτιώνουν την οικονομία καυσίμου, τις εκπομπές ρύπων, αλλά και την ποιότητα κύλισης, χωρίς όμως να μειώνεται η ικανότητα του εκτός δρόμου. Διαφοροποιημένες είναι και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου με διπλές βαλβίδες για γρήγορη και ακριβή ρύθμιση της πίεσης των ελαστικών. Περαιτέρω λεπτομέρειες εντοπίζονται στα ειδικά «φτερά» στους θόλους των τροχών που έχουν στόχο τη μεγαλύτερη προστασία του αμαξώματος. Ακόμα σημαντικότερες είναι οι αλλαγές στην ανάρτηση, η οποία και φέρει την υπογραφή της Bilstein. Την αισθητική του αναβάθμιση συμπληρώνουν τα ειδικά σήματα στα μπροστινά φτερά, στα πλαϊνά σκαλοπάτια, στους τροχούς, την πίσω πόρτα και τους λασπωτήρες.

Για όσους επιθυμούν, στον επιπλέον εξοπλισμό περιλαμβάνεται ηλεκτρονικό κλείδωμα του μπροστινού διαφορικού, αλλά και εισαγωγή αέρα με snorkel, η οποία αυξάνει τη δυνατότητα βύθισης του Navara στα 800 mm!

Αν και “καθαρόαιμο” όχημα εκτός δρόμου, το Navara Off-Roader AT32 διατηρεί τις προηγμένες τεχνολογίες από την  έκδοση N-Guard (στην οποία και βασίζεται), όπως το Hill Start Assist, το Hill Descent Control, το Intelligent Emergency Braking και το Intelligent Around View Monitor.

«Το Nissan Navara Off-Roader AT32 ήταν μια επιτυχημένη έκδοση  και αποδείχθηκε απίστευτα δημοφιλής σε αγοραστές που διψούν για σκληροτράχηλη περιπέτεια με στυλ», δήλωσε ο Manuel Βurdiel, Γενικός Διευθυντής πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών  της Nissan Europe. «Έχουμε αναβαθμίσει το Off-Roader AT32 έτσι ώστε να διατηρήσει τη θέση του ως το απόλυτο Navara, προσφέροντας νέα επίπεδα επιδόσεων και πλήρη συμμόρφωση με το WLTP. Είναι ο τέλειος συνδυασμός τεχνολογίας εντός του αυτοκινήτου, άνεσης και εξαιρετικής απόδοσης εκτός δρόμου.»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...