Τέλος από τη Φρανκφούρτη η γερμανική έκθεση αυτοκινήτου!

Ποιες πόλεις διεκδικούν την έκθεση ΙΑΑ από το 2021 και μετά

  • -
  • -

Η αυτοκίνηση αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς και οι εκθέσεις δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστες. Το φαινόμενο αρκετές μάρκες να απέχουν από τα διεθνή σαλόνια αυτοκινήτου είναι σύνηθες, καθώς επιλέγουν να παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα είτε σε αποκλειστικές εκδηλώσεις είτε ακόμη και σε εκθέσεις ηλεκτρονικών (όπως η CES του Λας Βέγκας).

O Σύνδεσμος Κατασκευαστών Οχημάτων της Γερμανίας (VDA) ανακοίνωσε ότι η έκθεση ΙΑΑ 2021 δεν θα λάβει μέρος στη Φρανκφούρτη, την «οικονομική πρωτεύουσα» της χώρας, για πρώτη φορά από το 1951!

Το κόστος διεξαγωγής στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης ήταν τεράστιο και θα γινόταν μεγαλύτερο λόγω της απουσίας αρκετών κατασκευαστών και του μειωμένου ενδιαφέροντος του κοινού. Η έκθεση της Φρανκφούρτης διεξαγόταν το φθινόπωρο κάθε δύο χρόνια, καθώς εναλλασσόταν με αυτήν του Παρισιού.

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ

Η VDA αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι θα εξετάσει τις αιτήσεις όλων των ενδιαφερομένων πόλεων και θα αποφασίσει εντός των επομένων εβδομάδων. Φακέλους έχουν καταθέσει το Βερολίνο, το Αμβούργο, το Ανόβερο, η Κολωνία, το Μόναχο και τη Στουτγάρδη. Αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με το Βερολίνο, το Αμβούργο και το Μόναχο, μία πόλη εκ των οποίων θα αναλάβει τη διοργάνωση της ΙΑΑ, αρχής γενομένης από το 2021.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...