Βραβείο Autobest για το ηλεκτρικό Opel Corsa

Του απονεμήθηκε η διάκριση «Best Buy Car of Europe in 2020»

  • -
  • -

Λίγο αφότου λανσαρίστηκε στην ευρωπαϊκή αγορά, σε συμβατική και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, το Corsa κατέκτησε τον τίτλο “Best Buy Car of Europe in 2020”. Η επιτροπή AUTOBEST, που αποτελείται από δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου από 31 χώρες, επέλεξε το νέο σουπερμίνι της Opel ως το αυτοκίνητο που προσφέρει την καλύτερη σχέση αξίας/τιμής. Μάλιστα είναι το πρώτο μοντέλο που κερδίζει τον συγκεκριμένο τίτλο σε τρεις διαδοχικές γενιές του.

«Πέρυσι, στο διαγωνισμό AUTOBEST είπαμε ότι ο επόμενος νικητής του τίτλου Best Buy Car of Europe θα είναι ένα ηλεκτροκίνητο, ευφυές, νέο προϊόν. Αυτό ακριβώς συνέβη, και το νέο Opel Corsa αποτελεί το τέλειο παράδειγμα ηλεκτροκίνητου μοντέλου για το ευρύ κοινό. Χάρη σε μία πλατφόρμα που υποστηρίζει συστήματα κίνησης με διαφορετικές μορφές ενέργειας, το νέο Corsa απευθύνεται σε όλους τους Ευρωπαίους πελάτες, προσφέροντας εκδόσεις ICE (με κινητήρα εσωτερικής καύσης) και EV (με ηλεκτροκίνηση). Ο νικητής του AUTOBEST είναι το πρώτο αυτοκίνητο στην ιστορία που ξεκινά να χτίζει το συνδετικό κρίκο μεταξύ του σήμερα και του αύριο, μεταξύ κλασικών και προηγμένων συστημάτων κίνησης και τεχνολογιών. Το νέο Corsa είναι το πρώτο που εκδημοκρατίζει το μέλλον της ηλεκτροκίνησης, κάνοντας τους Ευρωπαίους να αγκαλιάσουν το μέλλον με αυτοπεποίθηση, έως την επόμενη φάση αυτού που θα αποκαλούμε κανονικότητα» δήλωσε ο Dan Vardie, Ιδρυτής & Πρόεδρος AUTOBEST.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ OPEL CORSA

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με αυτό το βραβείο» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Opel, Michael Lohscheller. «Η απόφαση της ανεξάρτητης κριτικής επιτροπής δείχνει ότι με το Opel Corsa έχουμε δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο προσανατολισμένο στο μέλλον, και κατάλληλο για όλους. Ένα μοντέλο προηγμένο, αποδοτικό, άριστα εξοπλισμένο, με εξαιρετική δυναμική συμπεριφορά και προσιτή τιμή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Corsa είναι τρεις φορές νικητής του AUTOBEST, κάτι που αποδεικνύει ότι με κάθε νέα γενιά οχημάτων, τηρούμε την υπόσχεσή μας να κάνουμε τις κορυφαίες τεχνολογίες προσιτές σε μία ευρεία βάση αγοραστών».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...