Το νέο Ford Puma παίρνει… σάρκα και οστά (video)

Το μικρό SUV αναμένεται στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2020

  • -
  • -

Τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Ford στην ρουμανική πόλη Κραϊόβα περνάει το νέο μικρό SUV της μάρκας, Puma, το οποίο αναμένεται στην Ελλάδα το Φεβρουάριο του 2020.

Πρόκειται για την «περιπετειώδη» παραλλαγή του Fiesta, ενώ συνιστά ένα εκ των οκτώ εξηλεκτρισμένων μοντέλων που λανσάρει η Ford εντός του έτους. Όπως υπενθυμίζει η μάρκα, κάθε νέα μοντέλο της θα φέρει και μία έκδοση που αξιοποιεί ηλεκτρική ενέργεια – είτε ήπια υβριδική τεχνολογία, είτε “πλήρως” υβριδική, είτε plug-in hybrid είτε αμιγώς ηλεκτρική - ενώ ευελπιστεί πως μέχρι το τέλος του 2022 οι μισές πωλήσεις επιβατικών θα αφορούν αυτοκίνητα που ενσωματώνουν  ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ FORD PUMA ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

«Το νέο Puma αντιπροσωπεύει το νέο κεφάλαιο της ανθρωποκεντρικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Ford, όπου απογειώνεται η ποιότητα, εμπλουτίζεται η τεχνολογία και δίνεται έμφαση στην οδηγική απόλαυση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Stuart Rowley, Πρόεδρος της Ford Europe.

Οι αγοραστές του Puma θα μπορούν να επιλέξουν την έκδοση με την τεχνολογία EcoBoost Hybrid 48 volt της Ford. Αυτή ενσωματώνει ηλεκτρική υποβοήθηση ροπής με έναν χαμηλών τριβών, τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.0L EcoBoost, ο οποίος αποδίδει έως και 155 ίππους. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΤΟΥ FORD PUMA

Για την αναβίωση του Puma –αυτή τη φορά ως crossover- και για τον εξοπλισμό του με την τεχνολογία EcoBoost Hybrid 48 volt, η Ford γνωστοποιεί πως ενισχύθηκε με 1.700 εργαζομένους, ενώ ταυτόχρονα προχώρησε στην επένδυση 200 εκ. ευρώ στις εγκαταστάσεις της στην Κραϊόβα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...