Όμιλος Σαρακάκη για Γιώργο Παππά: «Τον κρατάμε σ' ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μας»

  • -
  • -
Όμιλος Σαρακάκη για Γιώργο Παππά: «Τον κρατάμε σ ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μας»
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο πλευρό της οικογένειας του Γιώργου Παππά στέκεται ο Όμιλος Εταιριών Σαρακάκη, ο οποίος μέσω μιας συγκινητικής ανακοίνωσής εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου.

Ο Όμιλος Εταιριών Σαρακάκη, παράλληλα, ενημέρωσε πως η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 30/08/2019 στις 16:30 στον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του στέλνει και η ομάδα του GOCAR.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ομίλου Εταιριών Σαρακάκη:

Αγαπητοί Συνεργάτες

Με βαθύτατη θλίψη σας ενημερώνουμε ότι ο Γιώργος Παππάς, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, έφυγε χθες 28/8/19 από τη ζωή ύστερα από μια πολυετή, θαρραλέα, αλλά άνιση μάχη με την ασθένειά του.
Θα μας λείψει ο επαγγελματισμός, η γνώση, η εμπειρία και η προσήλωσή στο καθήκον του ακόμη και τις τελευταίες, ιδιαίτερα δύσκολες ημέρες της ζωής του. Πάνω από όλα όμως θα μας λείψει ο Γιώργος, ο συνεργάτης και φίλος με το σπάνιο ήθος, την καλοσύνη, την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά.
Είμαστε περήφανοι για τα όσα πρόσφερε ο Γιώργος στην εταιρεία και στις μάρκες μας, που τόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε στα 15 συναπτά έτη της μεταξύ μας συνεργασίας.

Ευχόμαστε στον αγαπημένο Γιώργο καλό ταξίδι, τον κρατάμε σε ένα ξεχωριστό μέρος στη καρδιά μας και εκφράζουμε στην οικογένεια και τους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Διοίκηση Ομίλου Εταιριών Σαρακάκη


ΥΓ: 

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 30/08/2019 στις 16:30 στον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου (Ροδοδάφνης 20, Χαλάνδρι) και η ταφή στο κοιμητήριο Αμαρουσίου (Μουργκάνας 5, Μαρούσι).

Αντί στεφάνων η οικογένεια του επιθυμεί, όποιος θέλει να καταθέσει χρήματα στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...