Πώς είναι το γκαράζ μιας βίλας 88 εκατ. δολαρίων; (video)

Το κόστος της βίλας είναι μαζί με τα αυτοκίνητα του γκαράζ;

  • -
  • -
Πώς είναι το γκαράζ μιας βίλας 88 εκατ. δολαρίων; (video)
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Bel-Air είναι μια από τις πλουσιότερες περιοχές της Καλιφόρνια. Σε αυτό το οικιστικό προάστιο, στους καταπράσινους λόφους των βουνών της Σάντα Μόνικα, υπάρχουν πάρα πολλές βίλες πολλών εκατομμυρίων και -πραγματικά- εντυπωσιακές επαύλεις.

Μια από αυτές είναι και αυτή που μας δείχνουν δύο κτηματομεσίτες, οι Branden και Rayni Williams. Στο βίντεο παρακολουθούμε πόση πολυτέλεια μπορεί να χωρέσει σε ένα σπίτι και φυσικά… πόσα εκατομμύρια δαπανήθηκαν μόνο για τα αυτοκίνητα που έχει στο γκαράζ του ο τωρινός ιδιοκτήτης. Αναφορικά όμως για το γκαράζ, έχει μεγάλο ενδιαφέρον η λειτουργία του. Μπορεί να στεγάσει 6 αυτοκίνητα ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικούς ανελκυστήρες, οι οποίοι μπορούν να «βυθιστούν» μέσα στο έδαφος. Μπροστά από το γκαράζ, υπάρχει μια περιστρεφόμενη πλατφόρμα, που κινεί κυκλικά το επιλεγμένο αυτοκίνητο, ενώ σταματάει όταν πρόκειται να βγει έξω από την πύλη.

Τις υπόλοιπες… ανέσεις μπορείτε να τις δείτε και στο βίντεο και μάλιστα θα δείτε πράγματα που δεν έχετε ξαναδεί σε οίκημα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...