Δες αν χωράει στο πάρκινγκ σου το επόμενο αυτοκίνητό σου!

Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο μας δείχνει εύκολα και γρήγορα τις διαφορές στις διαστάσεις των αυτοκινήτων, με μεγάλη ακρίβεια και επεξηγηματικές εικόνες.

  • -
  • -

Όποιος διαθέτει πάρκινγκ με περιορισμένο χώρο στάθμευσης, γνωρίζει τη συγκεκριμένη… σπαζοκεφαλιά. Θα χωράει να παρκάρει το καινούργιο του αυτοκίνητο ή θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το υπάρχον; Με τη διαρκή αύξηση των διαστάσεων στα περισσότερα καινούργια αυτοκίνητα, το πρόβλημα επιδεινώνεται. Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο ωστόσο, που λέγεται Carsized, έρχεται για να μας δώσει μια πρώτη εικόνα.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει το σημερινό αυτοκίνητό του και εκείνο που θέλει να αγοράσει, για να δει με ακρίβεια τη μεταβολή στις διαστάσεις. Όχι μόνο σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά και πρακτικό, καθώς το συγκεκριμένο εργαλείο βάζει δίπλα-δίπλα τα οχήματα για να δούμε πόσο διαφέρει το ένα μοντέλο με το άλλο. Μάλιστα, παρέχονται επιπλέον πληροφορίες, όπως ο κύκλος στροφής (το πόσο «κόβει» το τιμόνι), η απόσταση από το έδαφος και άλλες.

Δείτε ακόμη: Θέση πάρκινγκ σε πολυκατοικία - Πότε μπορείς να τη νοικιάσεις;

Πόσο μεγαλύτερα είναι τα καινούργια αυτοκίνητα;

Τα περισσότερα νέα μοντέλα, μετρούν αρκετά περισσότερα εκατοστά μήκους συγκριτικά με τους προκατόχους τους. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει πάντα, όμως είναι ο γενικός κανόνας. Για παράδειγμα ένα Honda Civic του 2008 έχει μήκος 4,24 μέτρα και ένα ίδιο μοντέλο, αλλά του 2020, έχει μήκος 4,52 μέτρα. Η διαφορά είναι τεράστια! Μάλιστα, στο νεότερο Honda Civic που μόλις παρουσιάστηκε, το μήκος είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο εργαλείο, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το σημερινό του αυτοκίνητο και αυτό που τον ενδιαφέρει να αγοράσει. Θα βρει τις διαστάσεις, φωτογραφίες από τα οχήματα και επιπλέον στοιχεία γύρω από τον όγκο και την ευελιξία, για να σχηματίσει μια καλύτερη άποψη. Φυσικά δεν χρειάζεται να ανήκει στην ίδια μάρκα ή κατηγορία. Το Carsized έχει τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς για να διαλέξει κάθε ένας αυτό που τον ενδιαφέρει.

Μπορείτε να δοκιμάστε εδώ τις δικές σας συγκρίσεις!