Αυτοκινητόδρομος παραλύει: Νεαροί οδηγοί επιδίδονται ξανά σε donuts (vid)

Μετά την πόλη Νάσβιλ, σειρά πήρε το Ντιτρόιτ

  • -
  • -
Αυτοκινητόδρομος παραλύει: Νεαροί οδηγοί επιδίδονται ξανά σε donuts (vid)
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η πόλη του Ντιτρόιτ της πολιτείας του Μίσιγκαν των ΗΠΑ διατηρεί μια έντονη σχέση πολλών ετών με τα «πειραγμένα» αυτοκίνητα και τους παράνομους αγώνες ταχύτητας.

Οι petrolheads, συνηθίζουν… να ξεσαλώνουν κάνοντας κατάληψη σε μια ποικιλία δρόμων της πόλης. Η τελευταία εμφάνισή τους έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στον αυτοκινητόδρομο John C. Lodge, όπου δεκάδες νεαροί οδηγοί επιστράτευσαν τα «αγρίμια» τους και επιδόθηκαν σε «ξέφρενα» donuts.

Η ασυνείδητη συμπεριφορά τους, η οποία αναρτήθηκε στον λογαριασμό "Flash Bangz" στο Youtube, προκάλεσε την παράλυση της κυκλοφορίας, γεγονός που σήμανε την έλευση των τοπικών αρχών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕ... BURN OUT

Όπως γνωστοποίησε μέσω Twitter η αστυνομία, ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ένας 25χρονος οδηγός ενός Dodge Charger. «Δεν πρόκειται να ανεχτούμε αυτή την καταφανή αδιαφορία για τη δημόσια ασφάλεια στην πόλη μας», επισήμανε ο αρχηγός της αστυνομίας, James Craig.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα λεγόμενά του, στα δίκτυα των αστυνομικών αρχών έπεσαν έξι ακόμα νεαροί οδηγοί οι οποίοι είχαν ενεργή συμμετοχή στην παρεμπόδιση της κυκλοφορίας.

Σημειωτέον ότι λίγους μήνες πριν, petrolheads είχαν «εισβάλει» σε διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο της πόλης Νάσβιλ, στο Τένεσι, προβαίνοντας σε παρεμφερή ασυνείδητη συμπεριφορά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...