Δημιούργησαν κυκλοφοριακό «χάος» για να κάνουν… donuts (vid)

Ο αριθμός των αυτοκινήτων που έμειναν ακινητοποιημένα είναι, πραγματικά, απροσδιόριστος

  • -
  • -

Όπως σε κάθε χώρα, έτσι και στις ΗΠΑ υπάρχουν κάποια “spots” τα οποία προσελκύουν κάθε είδους petrolheads, με τη Bay Bridge, την εμβληματική γέφυρα του San Fransisco, να είναι ίσως η πιο δημοφιλής.

Αντιστρόφως ανάλογη είναι η πραγματικότητα στην πόλη Nashville, στο Tennessee, η οποία μέχρι πρότινος δεν αποτελούσε πόλο έλξης κατόχων «πειραγμένων» αυτοκινήτων που λατρεύουν να επιδεικνύουν τις δυνατότητές τους πίσω από το τιμόνι.

Λίγες μέρες, πριν, ωστόσο, το τοπίο άλλαξε ριζικά: Μια παρέα οδηγών προχώρησε σε «κατάληψη» ενός τμήματος του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου Ι-24 και επιδόθηκε σε έναν «μαραθώνιο» από… donuts.

Σύμφωνα με το τοπικό θυγατρικό κανάλι του ABC και όπως αποδεικνύει και το βίντεο, η ζωηρή δράση των petrolheads προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο, με αμέτρητα αυτοκίνητα να μένουν ακινητοποιημένα.

Οι τοπικές αστυνομικές αρχές ναι μεν δεν τοποθετήθηκαν επίσημα για το περιστατικό, «ανώνυμοι», ωστόσο, αξιωματούχοι της αστυνομίας που μίλησαν στα ΜΜΕ χαρακτήρισαν τη στάση των θερμόαιμων οδηγών ως «καταφανή αδιαφορία για τη δημόσια ασφάλεια».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...