Αποκάλυψε το φύλο του μωρού του με… burn out! (video)

Ο «τρελός» πατέρας φρόντισε έτσι ώστε το χρώμα του παραχθέντος καπνού να συμβολίζει το φύλο του μωρού του

  • -
  • -

Ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα trend παγκοσμίως αποτελεί η τάση πολλών μελλοντικών γονέων να γνωστοποιούν το φύλο του μωρού τους ακολουθώντας ευλαβικά μια ιεροτελεστία. Στόχος τους η επιμήκυνση της αγωνίας των συγγενών, μέχρι να τους αποκαλύψουν τα χαρμόσυνα.

Το ίδιο έπραξε και ένας… περήφανος πατέρας από την Αυστραλία, ο οποίος επινόησε έναν ξεχωριστό τρόπο για να εξαγγείλει στους οικείους του πως περιμένουν, με τη γυναίκα του… γιο.

Έτσι, επιβιβάστηκε σε ένα Ford Falcon ανοιχτής μπλε απόχρωσης και προχώρησε σε ένα ξέφρενο burn out, καθώς και μερικά donuts. Ο οδηγός ώθησε το αυτοκίνητο στα όριά του, μέχρι αυτό να αρχίσει να παράγει καπνό μπλε ανοιχτού χρώματος που συμβόλιζε το φύλο του μωρού, το οποίο, όπως καταλαβαίνετε, θα είναι αγοράκι.

Για να δείτε το βίντεο πατήστε ΕΔΩ

Ο ευφάνταστος τρόπος αναγγελίας εκ μέρους του μελλοντικού πατέρα ναι μεν προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού στους παρευρισκόμενους συγγενείς, τον οδήγησε δε και σε κάποιους μπελάδες.

Αυτό διότι ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο… έπεσε στο μάτι των τοπικών αρχών, οι οποίες εν συνεχεία προχώρησαν στην κατάσχεση του αυτοκινήτου του. Τα προβλήματα, μάλιστα, δεν τελειώνουν εδώ μιας και εξετάζεται η πιθανότητα να επιβληθεί πρόστιμο ύψους 2.345 δολαρίων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...