LeasePlan Hellas: Σύστησε τους Θεσσαλονικείς με τα ηλεκτρικά της οχήματα

Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών λειτουργικής μίσθωσης “μύησε” τους προσκεκλημένους της στα μυστικά της νέας εποχής κινητικότητας

  • -
  • -

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα της χρήσης ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων στον στόλο των εταιρειών είχαν 30 επιλεγμένοι εταιρικοί πελάτες της LeasePlan Hellas, στο πλαίσιο του 3ου ειδικού Test Event το οποίο διοργάνωσε η εταιρεία παροχής υπηρεσιών λειτουργικής μίσθωσης, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, εξειδικευμένα στελέχη της LeasePlan Hellas, γνωστοποίησαν στους προσκεκλημένους τις προοπτικές που προσφέρουν τα υβριδικά και ηλεκτροκίνητα οχήματα, τα τρέχοντα δεδομένα στην ελληνική αγορά, καθώς και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για τη διάδοση της ηλεκτροκίνησης.

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ LEASEPLAN ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΕ 22 ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Επιπροσθέτως, οι συμμετέχοντας είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν στην… πράξη με τις νέες τεχνολογίες, μέσω της οδήγησης 12 ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων, σε μια ειδικά καθορισμένη διαδρομή συνολικού μήκους 150 km. Θετικά σχόλια απέσπασε το γεγονός πως τα αυτοκίνητα κάλυψαν την απόσταση χωρίς πρόβλημα στην αυτονομία.

 

Παράσχος Παπακωνσταντίνου, Διευθυντής Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος LeasePlan Hellas

Πιστή στη δέσμευσή της για εξηλεκτρισμό του στόλου της, ο οποίος απαρτίζεται από 1,8 εκ. οχήματα, η εταιρεία διεξάγει επίμονες προσπάθειες για τη μετάβαση από τους κινητήρες εσωτερικής καύσης, σε άλλες μορφές "πράσινης" ενέργειας.

Στο πλαίσιο από αυτό, οι εργαζόμενοι της LeasePlan Hellas χρησιμοποιούν ήδη ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τις επαγγελματικές τους μετακινήσεις, ενώ η εταιρεία έχει προχωρήσει στη δημιουργία σταθμών ηλεκτρικής φόρτισης στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...