Tuk-Tuk: ‘Άρωμα’ Ταϊλάνδης σε Αθήνα, Τήνο, Μύκονο και Σαντορίνη

Το ηλεκτρικά τρίκυκλα οχήματα μπορούν να φιλοξενήσουν έως και τέσσερις επιβάτες, με την αυτονομία τους να φτάνει τα 100 km

  • -
  • -

«Άρωμα» Ταϊλάνδης παίρνει η Αθήνα, όπως και τα κυκλαδίτικα νησιά Σαντορίνη, Tήνος και Μύκονος, μιας και φιλοξενούν τα συμπαθέστατα, funky, τρίκυκλα οχήματα Tuk-tuk.

Πρόκειται για το εμβληματικό μεταφορικό μέσο της νοτιοανατολικής χώρας της Ασίας το οποίο έχει καταφτάσει στη χώρα μας στην ηλεκτρική έκδοση e-Tuk, γεγονός που το καθιστά μια ιδιαίτερα φιλική λύση τόσο για το περιβάλλον όσο και για την… τσέπη μας.

Διατίθεται με δύο επιλογές μπαταριών, Lead Acid και Li-ion με την αυτονομία να αντιστοιχεί σε 80km και 100km αντίστοιχα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 45 km/h.

Πέρα από το μηδενικό περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα διακρίνονται για την αθόρυβη «παρουσία» τους, την πανοραμική θέα που προσφέρουν στους επιβαίνοντες, καθώς και για τις ιδανικές διαστάσεις τους. Ειδικότερα, τα ηλεκτρικά tuk-tuk είναι αρκετά ευρύχωρα, ώστε να φιλοξενούν άνετα έως και 4 άτομα (επιπλέον του οδηγού), αλλά και αρκετά ευέλικτα, ώστε να προσεγγίζουν προορισμούς που για ένα λεωφορείο θα ήταν αδύνατο.

 ΑΦΙΕΡΩΜΑ TUK-TUK: ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Αναφορικά με τις εκδόσεις, αυτές περιορίζονται στη LΙΜΟ GT (4+1 άτομα) και τη VENDO GT, η οποία φέρει δυνατότητες μετατροπής σε mini bar, beer bar, coffee truck, bakery truck και πολλά άλλα concepts.

Η ενθουσιώδης είσοδος της συγκεκριμένης καινοτόμου τεχνολογίας στη χώρα μας φέρει την υπογραφή της εταιρείας Tuk Tuk Hellas, η οποία πουλά τα e-Tuk, έχοντας ως όραμα την μύηση των κατοίκων των μεγαλουπόλεων και των παραθεριστών στις οικολογικές αξίες.

Ξενάγηση σε Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονο και Τήνο

Όσοι δεν επιθυμούν την αγορά του «πράσινου» τρίκυκλου, αλλά αναζητούν μια γνωριμία μαζί του, μπορούν να την έχουν τόσο στην Αθήνα, όσο και στα νησιά Τήνος, Σαντορίνη και Μύκονος. Η παρουσία των e-Tuk στους προαναφερθέντες προορισμούς αφορά την ξενάγηση των τουριστών.

Οι διαδρομές που ακολουθούν στην Αθήνα:

Αθήνα : Βουλή, Μουσείο Μπενάκη, Βυζαντινό Μουσείο, Παναθηναϊκό Στάδιο, Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα Μερκούρη”, Ναός του Ολυμπίου Διός

Αθήνα (Παλιά Πόλη): Βουλή, Νομισματικό Μουσείο, Πανεπιστήμιο, Ακαδημία, Μουσείο Κωστή Παλαμά, Λυκαβηττός, Ακρόπολη, Θησείο, Μοναστηράκι, Σύνταγμα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπόλοιπες διαδρομές, καθώς και για κρατήσεις, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  https://www.bookecotour.com/


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...