810 PS σε τρίκυκλο από τη Μάλτα

Για την έκδοση των 107 ίππων, το 0-100 έρχεται σε 4,2 sec. Δηλαδή των 810 πώς θα πηγαίνει;

  • -
  • -

Η Valene Motors, μία εταιρεία από τη Μάλτα, αποκάλυψε τα σχέδιά της σχετικά με την κατασκευή ενός τρίκυκλου υπερμοντέλου με την ιπποδύναμη να φτάνεις έως τους 810 ίππους. Το Black Mamba, όπως το έχει βαφτίσει, διαθέτει δύο τροχούς εμπρός και έναν πίσω, απ’όπου προέρχεται και η κίνηση. Ένας μικρός ηλεκτροκινητήρας τοποθετείται μέσα στον πίσω τροχό και προσφέρεται σε 3 αποδόσεις: 15,30 και 50 kWh, ενώ η αυτονομία είναι από 180 έως και 500 χιλιόμετρα.

Η εταιρεία ανέφερε ότι το πλαίσιο του Black Mamba θα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και το υπόλοιπο αμάξωμα θα πλαισιώνεται από ελαφριά υλικά. Αν και δεν έχει αναφερθεί τίποτα σχετικά με το βάρος του οχήματος, η Valene Motors υπόσχεται ότι η έκδοση με τους 107 ίππους επιτρέπει στο τρίκυκλο να επιταχύνει και να φτάσει τα 100 km/h από στάση σε μόλις 4,2 sec. Δηλαδή η έκδοση με τους 810 ίππους πόσο γρήγορη θα είναι;;;

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και πώς θα μπορέσει να υλοποιήσει το εν λόγω αισιόδοξο πρότζεκτ δεν έχουμε προς το παρόν, αλλά αν τελικά αυτό το μοντέλο πάρει το πράσινο φως, θα είναι μια ευχάριστη προσθήκη στο κλάμπ των γρήγορων τρίκυκλων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...