H Peugeot και φέτος στο Ρολάν Γκαρός

Τα «χρυσά» παιδιά του ελληνικού τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, θα "συστηθούν" με τα μοντέλα της μάρκας

  • -
  • -

Μόλις λίγες μέρες απομένουν μέχρι την έναρξη του φετινού Ρολάν Γκαρός (26/5) και τα «χρυσά» παιδιά του Ελληνικού τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, είναι έτοιμα να «ριχτούν» στη μάχη του πρώτου γύρου, απέναντι στο Γερμανό Maximilian Marterer και την Αμερικανίδα Anna Tatishvili.

Στα παριζιάνικα, ωστόσο, χώματα αναμένεται να συναντήσουν και τα μοντέλα της Peugeot η οποία για 35η χρονιά θα αποτελέσει χορηγό του κορυφαίου τουρνουά τένις σε χωμάτινη επιφάνεια.

Η γαλλική μάρκα θα «κατέβει» με πρεσβευτές μια ομάδα 11 αθλητών, οι οποίοι θα είναι ντυμένοι στα επίσημα χρώματα της γαλλικής μάρκας. Ο λόγος για τους Alexander Zverev, Juan Martin Del Potro, Diego Schwartzman, Lucas Pouille, Fernando Verdasco, Pablo Carreño Busta, Robin Haase, Leonardo Mayer in singles, ενώ στους ομαδικούς αγώνες ambassadors της μάρκας θα είναι οι Jamie Murray, Robert Farah και Juan Sebastian Cabal.

Τόσο οι πρεσβευτές της Peugeot όσο και οι υπόλοιποι αθλητές, δημοσιογράφοι και θεατές VIP θέσεων θα μετακινούνται με τον στόλο της φίρμας η οποία απαρτίζεται από 226 οχήματα και κυρίως από τα PEUGEOT 508 saloon και SW, PEUGEOT 5008 και PEUGEOT Traveller.

Επιπροσθέτως, μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να συγκεντρώσει και η διαδικτυακή σειρά “Road To Roland-Garros”, με συμπρωταγωνιστές 7 αθλητές και το νέο PEUGEOT 508 SW.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ PEUGEOT 508 1.6 PureTech EAT8 GT-Line

Τα βλέμματα αναμένεται να μαγνητίσει και το νέο ηλεκτρικό Peugeot e-208, το οποίο θα βρίσκεται στην «καρδιά» των αγωνιστικών δρώμενων, καθώς και στο επίκεντρο της καμπάνιας επικοινωνίας της μάρκας #UNBORINGTHEFURE.

Σημειώνεται δε πως κατά τη διάρκεια του μεγάλου αυτού «ραντεβού» οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να συστηθούν και με το πρωτότυπο Peugeot 508 Sport Engineered, το οποίο «παντρεύει» τις υψηλές επιδόσεις με τις χαμηλές εκπομπές ρύπων.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...