Peugeot: Κατέκτησε το βραβείο Καλύτερου Εταιρικού Οχήματος για το 2019

Πρωταγωνιστές το SUV Peugeot 5008 και το Rifter

  • -
  • -

Δύο πολύ σημαντικά βραβεία απέσπασε η Peugeot το 2019, από τη Company Car Today (CCT100) η οποία αναζητά τα καλύτερα εταιρικά αυτοκίνητα ανά κατηγορία στη Μεγάλη Βρετανία.

Πρωταγωνιστές για τη γαλλική φίρμα το SUV Peugeot 5008, που κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά την κορυφή στην κατηγορία των SUV και τον τίτλο «SUV της χρονιάς», καθώς και το Peugeot Rifter που διακρίθηκε σε “MVP της χρονιάς”.

Οι βραβεύσεις των οχημάτων της Peugeot στην κατηγορία των εταιρικών αυτοκινήτων επήλθαν μετά από την εξέταση μιας σειράς χαρακτηριστικών: Τιμής, εκπομπών ρύπων, αξίας μεταπώλησης, κόστους ασφάλισης, επιδόσεων, καθώς και του βαθμού ικανοποίησης του εταιρικού πελάτη.

Στην πλειονότητα των άνωθεν χαρακτηριστικών εστίασε σε δηλώσεις του, αναφορικά με το SUV 5008 και ο αρχισυντάκης της CCT100, Paul Barker: «Το SUV 5008 έχει εξαιρετική πορεία, αφού συνδυάζει στυλ και πρακτικότητα με την χαμηλή εκπομπή ρύπων και τα ελάχιστα κόστη χρήσης», ενώ με επίκεντρο το Rifter επισήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Είναι ένα αυτοκίνητο που προσφέρει τεράστιες δυνατότητες χώρου φόρτωσης, δυνατότητα και 7-θέσιας διάταξης και εξαιρετικά χαμηλό κόστος χρήσης. Είναι μία καταπληκτική νέα άφιξη στην κατηγορία του».

Τόσο το PEUGEOT SUV 5008, όσο και το ολοκαίνουριο Rifter διατίθενται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου προδιαγραφών Euro 6,2, οι οποίοι προσφέρουν πολύ χαμηλές εκπομπές ρύπων και κατ’ επέκταση οικονομία καυσίμου και χαμηλή φορολογία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...