Νέα οχήματα για την Ελληνική Αστυνομία

Για την τροχαία αυτοκινητοδρόμων και τις Διευθύνσεις Αλλοδαπών

  • -
  • -

Σημαντική ενίσχυση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας αποτελεί η προσθήκη 49 οχημάτων στο στόλο της. Η παραλαβή τους έγινε στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας, στις Αχαρνές Αττικής, παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλης, της Υφυπουργού Κατερίνας Παπακώστα- Σιδηροπούλου και του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, Αντιστρατήγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

Από τα 49 οχήματα, τα 31 αποτελούν δωρεά της «ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε.» και της «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.», ενώ τα υπόλοιπα 18 αποκτήθηκαν με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης.

Τα τύπου Citroen C4 Space Tourer έχουν ήδη κατανεμηθεί στα νεοϊδρυθέντα Τμήματα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων (Α΄, Β΄ και Γ΄ Τμήματα Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων και Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Καρδίτσας) για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, ενώ τα 18 τύπου IVECO θα ενισχύσουν σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες των Διευθύνσεων Αλλοδαπών Αττικής και Θεσσαλονίκης και των Προαναχωρησιακών Κέντρων Κράτησης Αλλοδαπών σε όλη τη Χώρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...