4 επίσημοι έμποροι Ford ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης

Οι νικητές ταξίδεψαν σε εκδήλωση που έγινε προς τιμήν τους στο Βερολίνο

  • -
  • -

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τέσσερις Έλληνες Επίσημοι Έμποροι της Ford αναρριχήθηκαν στην κορυφή της Ευρώπης, λαμβάνοντας το «Βραβείο του Προέδρου» (Chairman’s Award) για τις επιδόσεις τους στις πωλήσεις οχημάτων, ανταλλακτικών αλλά κυρίως στην Εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Ο πρόεδρος της Ford Motor Ελλάς, Νίκος Νοταράς συνόδευσε τους Έλληνες νικητές στην ειδική εκδήλωση που έγινε προς τιμήν τους στο Βερολίνο, ενώ τα βραβεία τους παρέδωσαν η Πέτρη Λογαρά - OperationsManager και ο Βασίλης Παπαναστασίου - Διευθυντής After Sales, της Ford Motor Ελλάς, σε εκδήλωση στην Ελλάδα.

To Βραβείο Προέδρου, (Chairman's Award) της Ford, είναι ένα Πανευρωπαϊκό πρόγραμμα αναγνώρισης και επιβράβευσης των Επίσημων Εμπόρων για τις επιδόσεις τους στις πωλήσεις οχημάτων, ανταλλακτικών αλλά κυρίως στην Εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες - η οποία μάλιστα αξιολογείται από τα σχόλια των ίδιων των πελατών.

Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν κάθε χρόνο όλοι οι Επίσημοι Έμποροι της Ford σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Φέτος, για την Ελλάδα οι τέσσερις νικητές ήταν οι:

Ford Ν. Αναστασίου Α.Ε. (Λάρισα – Βόλος)

Ford Βροχίδης – Χατζής Α.Ε. (Θεσσαλονίκη)

Ford Σταθοκωστόπουλος Α.Ε.Ε. (Αγρίνιο)

Ford Κ. Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε. (Ιωάννινα)

«Βρισκόμαστε σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον πωλήσεων», δήλωσε η Πέτρη Λογαρά. «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που οι Επίσημοι Έμποροι καταβάλουν κάθε φορά τη μέγιστη προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη».

«Η βελτίωση της Εμπειρίας των Πελατών μας σε όλα τα επίπεδα είναι βασικός μας στόχος», δήλωσε ο Βασίλης Παπαναστασίου. «Η συμβολή όλων των Επίσημων Εμπόρων είναι καθοριστικός παράγοντας για την επίτευξη του στόχου αυτού».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...