30 αυτοκίνητα δώρισε στην Αστυνομία ο Μιχάλης Λεμπιδάκης

Ο επιχειρηματίας είχε απελευθερωθεί από την ΕΛΑΣ μετά από έξι μήνες στα χέρια των απαγωγέων του

  • -
  • -

Σε μία σημαντική κίνηση για την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων της Κρήτης προχώρησε η οικογένεια Λεμπιδάκη. Σε εκδήλωση που έγινε στη Σχολή Αστυφυλάκων Ρεθύμνου παρουσιάστηκαν τα 30 περιπολικά αυτοκίνητα, δωρεά της οικογένειας του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος είχε παραμείνει κρατούμενος των απαγωγέων του επί 186 ημέρες, πριν τον απελευθερώσουν ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας στις 2 Οκτωβρίου 2017, σε μάντρα αυτοκινήτων στο Ρέθυμνο.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, με μέλη της οικογένειας του.

«Εκ μέρους όλης της οικογένειας μου, θέλω να ευχαριστήσω και πάλι θερμά την Ελληνική Αστυνομία για τη βοήθεια που μας πρόσφερε κατά τη διάρκεια της περσινής μας περιπέτειας και βέβαια για την ασφαλή της κατάληξη. Πέρα από τον επαγγελματισμό, την υπερπροσπάθεια, την αποτελεσματικότητα, όλοι οι δικοί μου, μου μιλάνε συνεχώς για το ανθρώπινο πρόσωπο των αστυνομικών που βρέθηκαν κοντά τους, που τους πρόσφεραν ψυχική συμπαράσταση, ελπίδα, διακριτική καθοδήγηση για να αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούσαν.

Η σημερινή δωρεά ανταποκρίνεται στην επιθυμία μας να γίνει πιο ασφαλής, να γίνει πιο άνετη και αποδοτική η δουλειά αυτών των ανθρώπων. Ελπίζουμε ακόμα να συντελέσει στην αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των συμπολιτών μας», ανέφερε στο χαιρετισμό του ο κ. Λεμπιδάκης.

Η δίκη για την απαγωγή του επιχειρηματία αναμένεται να αρχίσει στις 10 Δεκεμβρίου στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...