E-Legend: Θα γίνει πραγματικότητα εφόσον υπάρχει ζήτηση

Ενδιαφερθείτε βρε...

  • -
  • -

Το Peugeot e-Legend είναι ένα πρωτότυπο που βρίσκεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού και ίσως αποτελεί ένα από τα καλύτερα concept της χρονιάς. Εκτός από την ηλεκτρική του «καρδιά», το e-Legend φέρει μια εντυπωσιακή ρετρομοντέρνα σχεδίαση που μαγνητίζει το βλέμμα τόσο της νεολαίας όσο και τους… παλιότερους.

Από την παρουσίαση του πρότζεκτ μέχρι και την πραγματοποίησή του η απόσταση είναι πολύ μεγάλη. Για ένα αυτοκίνητο όπως το παραπάνω, που δεν είναι SUV, είναι αρκετά δύσκολο να περάσει στην παραγωγή άμεσα. Ωστόσο, ο επικεφαλής της γαλλικής μάρκας, Jean-Phillipe Imparato, δημοσίευσε ένα tweet μετά από μια ψηφιακή προτροπή από το γαλλικό Autonews, όπου γράφει ότι αν φτάσει τους 500.000 ενδιαφερόμενους, τότε η Peugeot θα το… σκεφτεί σοβαρά.

Φυσικά αυτός ο αριθμός είναι δύσκολο να επιτευχθεί, αλλά και πάλι δεν εγγυάται την παραγωγή του. Παρόλ’ αυτά, αν σας αρέσει το e-Legend, μπορείτε να δείξετε το ενδιαφέρον σας μέσα από αυτή τη σελίδα. Προς το παρόν έχει 30.623 ενδιαφερόμενους, οι οποίοι βέβαια δεν είναι μόνο αυτοί που μπορούν να το αγοράσουν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...