Leaf your Life

Το νέο Nissan Leaf εισβάλλει στην ελληνική πραγματικότητα και δεν θα το δείτε να συχνάζει σε βενζινάδικα. Ήρθε και είναι σαν να σου λέει, ώρα να αλλάξεις τρόπο ζωής!

  • -
  • -

Το Leaf δεν έχει ανάγκη να βαφτεί, να στολιστεί, να φορέσει κάτι sexy για να εντυπωσιάσει με την παρουσία του στο δρόμο. Προτιμά την casual εμφάνιση της μικρομεσαίας φυσικότητας. Η απόδειξη της επιτυχίας του είναι η εμπορική του πορεία, φέροντας δικαίως την ταμπέλα του πιο καλοπουλημένου ηλεκτρικού στον κόσμο.

Στο Leaf 2ης γενιάς η αεροδυναμική είναι προσεγμένη και τα δεδομένα μιλούν για Cd: 0,28 ώστε να εξυπηρετεί την ροή του αέρα με τις μικρότερες δυνατές αντιστάσεις. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου χωρητικότητας 40 κιλοβατώρων (10 KWh παραπάνω από τις 30 kWh της προγενέστερης έκδοσης) είναι έξυπνα αποθηκευμένες στο πάτωμα, σε ειδικό υποπλαίσιο, εξοικονομώντας χώρο στην καμπίνα επιβατών και τοποθετώντας χαμηλά το κέντρο βάρους, κάτι ευεργετικό για την οδική συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με υπολογισμούς της Nissan, το κόστος κίνησης του Leaf είναι κάτι παραπάνω από 2 ευρώ ανά 100 km! Η θεωρητική αυτονομία μιλάει για 389 km σε χρήση αστικού κύκλου και 270 km σε μικτό κύκλο, σύμφωνα με το νέο αυστηρότερο πρότυπο μέτρησης κατανάλωσης WLTP (Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure).

Σήμερα, 8 χρόνια μετά την εμφάνιση του Leaf στην παγκόσμια αγορά, η Nissan μπορεί να θεωρηθεί ηγέτης στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ GOCAR ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...