Το ηλεκτρικό SUV της Mercedes-Benz στον Μέλανα Δρυμό (vid)

Το EQC θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέσα στο 2019

  • -
  • -

Ακόμη κι αν δεν φέρει κινητήρα εσωτερικής καύσης αλλά ηλεκτρικό μοτέρ, ένα αυτοκίνητο πρέπει να δοκιμαστεί σε διαφορετικά περιβάλλοντα προκειμένου να ολοκληρωθεί η εξέλιξή του. Έτσι και το EQC βρέθηκε το χειμώνα στον Αρκτικό Κύκλο και όταν ήρθε το καλοκαίρι στην κεντρική και τη νότια Ευρώπη.

Στο νέο video, το ηλεκτρικό SUV της Mercedes-Benz βρέθηκε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στον Μέλανα Δρυμό. Πίσω από το τιμόνι κάθισε η Susie Wolff, πρώην οδηγός στο DTM και δοκιμαστής στη Formula 1 με την Williams.

Κατά τις δοκιμές ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου όπως το EQC, ελέγχονται ο κλιματισμός, η φόρτιση των μπαταριών, η διαδικασία ψύξης τους καθώς και μία σειρά από μονάδες ελέγχου.

Το EQC θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Βρέμης και θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά το 2019. Φέρει δίδυμα ηλεκτρικά μοτέρ, η συνδυαστική ισχύς των οποίων θα ξεπερνά τους 400 ίππους, ενώ η επιτάχυνση 0-100 km/h θα διαρκεί γύρω στα 5 sec. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου θα κατασκευάζονται από την Daimler και θα έχουν χωρητικότητα 70 kWh, ικανή για αυτονομία 500 km με μία φόρτιση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...