Έκδοση Fiat 500 Collezione με όφελος έως 1.450 ευρώ

Συνοδεύεται από 5 χρόνια εγγύηση και άτοκη χρηματοδότηση

  • -
  • -

Οι προσφορές της Fiat το τελευταίο χρονικό διάστημα συνεχίζονται με μία ακόμη έκδοση του στιλάτου αυτοκινήτου πόλης. Το Fiat 500 διατίθεται στην έκδοση Collezione, με μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, πλούσιο standard εξοπλισμό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό οικονομικό πακέτο.

Διαθέσιμο ως hatchback και cabrio, το 500 Collezione προσφέρεται με πλούσιο βασικό εξοπλισμό ο οποίος συμπεριλαμβάνει αποκλειστική διχρωμία, γκρι υφασμάτινη οροφή (στην cabrio έκδοση), ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών χαρακτηριστικής σχεδίασης, σχεδιαστική γραμμή σε όλη την εξωτερική περίμετρό του, χαρακτηριστικά χρωμίου στο εξωτερικό (όπως διακοσμητική γραμμή στο καπό), το λογότυπο "Collezione" στο πίσω μέρος και το χαρακτηριστικό λογότυπο "500" στα καθίσματα, ταμπλό στο χρώμα του αμαξώματος, καθίσματα αποκλειστικής σχεδίασης, καθώς και πατάκια με το λογότυπο Collezione.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ FIAT TIPO ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ;

Όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται στην standard έκδοση, με 5 χρόνια εγγύηση, άτοκη χρηματοδότηση και συνολικό όφελος €1.450 για το hatchback και €1.000 για το cabrio. Προς το παρόν, διατίθενται με κινητήρα βενζίνης 1.2 69 ίππων, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, γκρι υφασμάτινη οροφή (στο cabrio) και διχρωμία Lunar Grey / Bianco Gelato.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...