Τι κάνει το FIAT TIPO ασυναγώνιστο;

Με πλουσιότερο εξοπλισμό στις standard τιμές, συνολικό όφελος έως 3.000 ευρώ, δελεαστική χρηματοδότηση με επιτόκιο 2,9% και 5 χρόνια εγγύηση, η οικογένεια Tipo της Fiat αποτελεί την καλύτερη πρόταση στην κατηγορία της

  • -
  • -

Με πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, στις τιμές standard προσφέρονται πλέον τα Fiat Tipo Hatchback, Station Wagon και Sedan. Επιπλέον, παρέχεται ανταγωνιστικότατο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 2,9% αλλά και 5 χρόνια εγγύηση, με το συνολικό όφελος να φτάνει τα 3.000 ευρώ! Η οικογένεια Tipo είναι η πρόταση της Fiat στη μικρομεσαία κατηγορία και περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα αμαξωμάτων, κινητήρων και εκδόσεων εξοπλισμού. Αποτελεί την καλύτερη “value for money” επιλογή για τους πελάτες που αναζητούν ένα όχημα πρακτικό, ευρύχωρο, εφοδιασμένο με όλα τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, και με κινητήρα που απαιτεί χαμηλά έξοδα χρήσης και συντήρησης. Όμορφο, σύγχρονο, με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και μοναδικά χαρακτηριστικά, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που σε κάθε του έκδοση κερδίζει τις εντυπώσεις.

 

Πλούσιος standard εξοπλισμός

Η έκδοση POP του Fiat Tipo εμπλουτίζεται με χρωμιωμένες εξωτερικές χειρολαβές, καθρέπτες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και εμπρόσθιο υποβραχιόνιο. Πολύ πλούσιο standard εξοπλισμό διαθέτει η νέα έκδοση Easy με στοιχεία όπως το σύστημα infotainment Uconnect NAVI με έγχρωμη οθόνη αφής 5’’, Bluetooth και σύστημα πλοήγησης, οι προβολείς ομίχλης, το δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια του ηχοσυστήματος, το υποβραχιόνιο, η οθόνη TFT στον πίνακα οργάνων και τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα. Και όλα αυτά στην άκρως δελεαστική τιμή των 13.490€ με κινητήρα βενζίνης και των 14.490€ με κινητήρα πετρελαίου (για το Tipo Sedan).

Η νέα έκδοση Lounge είναι η κορυφαία, από άποψη εξοπλισμού, έκδοση του Tipo, ιδανική επιλογή για όσους θέλουν πραγματικά τα πάντα από ένα αυτοκίνητο: άνεση, ασφάλεια και ανταγωνιστική τιμή. Ο πραγματικά πλούσιος εξοπλισμός της περιλαμβάνει σύστημα Uconnect NAVI με έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, περιοριστή ταχύτητας, ζάντες αλουμινίου 17’’ και όλα τα χρώματα δωρεάν, στην standard τιμή των 15.250€ με κινητήρα βενζίνης και των 16.250€ με πετρελαιοκινητήρα (για το Tipo Sedan).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Νέες εκδόσεις κινητήρων

Δεδομένου ότι στην αγορά παρατηρείται πλέον μια σημαντική «στροφή» προς τους κινητήρες βενζίνης, η Fiat δεν θα μπορούσε παρά να δώσει και τη δική της «δυνατή» πρόταση για το ανανεωμένο Tipo: έτσι, προσφέρει στις εκδόσεις Hatchback και Station Wagon (τόσο στο επίπεδο εξοπλισμού Easy όσο και στο Lounge) τον δυνατό κινητήρα βενζίνης 1.4 T-Jet 120hp, για όσους αναζητούν το κάτι παραπάνω από το αυτοκίνητό τους.

Παράλληλα, παρουσιάζει και το νέο κινητήρα πετρελαίου ECO, ο οποίος προσφέρεται στην έκδοση Easy (στα αμαξώματα Hatchback και Station Wagon) με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και επιτυγχάνει εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μόλις 90 g/km (στο Hatchback), τιμή που σύμφωνα με το τρέχον καθεστώς, απαλλάσσει το Tipo από την πληρωμή τελών κυκλοφορίας.

Με τον πιο πλούσιο εξοπλισμό στην καλύτερη τιμή της κατηγορίας του, συνολικό όφελος έως 3.200 ευρώ, δελεαστική χρηματοδότηση με επιτόκιο 2,9% και 5 χρόνια εγγύηση, η οικογένεια Tipo της Fiat αποτελεί την καλύτερη πρόταση στην κατηγορία της. Γνωρίστε την στο επίσημο δίκτυο διανομέων της Fiat.