H UPS θα έχει ηλεκτρικά οχήματα με αυτονομία 240 km

Μέχρι τα τέλη του έτους θα κυκλοφορήσει το πρώτο

  • -
  • -

Η ατμοσφαιρικής ρύπανσης μπορεί να μειωθεί δραματικά αν τα οχήματα παράδοσης αλληλογραφίας, που κινούνται κυρίως μέσα στις μεγαλουπόλεις, γίνουν… ηλεκτρικά! Η UPS, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες αλληλογραφίας, συνεργάστηκε με την ARRIVAL για την κατασκευή ενός «πράσινου» αυτοκινητικού στόλου.

Σύμφωνα με τη UPS, η συνεργασία της με την ARRIVAL έχει ξεκινήσει από το 2016 και από τότε έχουν αναπτυχθεί κάποια πρωτότυπα μοντέλα σε διάφορες διαστάσεις. Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο πρόκειται να πατήσει άσφαλτο στα τέλη του χρόνου, ενώ η αμερικάνικη φίρμα έχει σκοπό να ολοκληρώσει τον στόλο της με επιπλέον 35 ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Το «πράσινο» όχημα θα χρησιμοποιηθεί πιλοτικά στην περιοχή του Λονδίνου ή του Παρισιού, ώστε να εξεταστεί πόσο σωστά λειτουργεί υπό πραγματικές συνθήκες. Δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο όχημα, ωστόσο έχει αναφερθεί ως «ένα ελαφρύ μεταφορικό όχημα», το οποίο θα μπορεί να διανύσει έως και 240 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. Αυτονομία αρκετή για μια ημέρα μέσα στην πόλη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...