Βραβεία σχεδίασης για τη νέα εποχή Mitsubishi

Το SUV Eclipse Cross και το πρωτότυπο GT-PHEV ξεχώρισαν στα Good Design

  • -
  • -

Η νέα εποχή της Mitsubishi Motors περνά και από τον τομέα της σχεδίασης, με τη διοίκηση της ιαπωνικής μάρκας να ενθαρρύνει αναζητά ριζοσπαστική προσέγγιση ά σχέδια για τα σύγχρονα και τα μελλοντικά της αυτοκίνητα.

Το Eclipse Cross, το νέο μεσαίο SUV και το GT – PHEV, το ηλεκτρικό πρωτότυπο, βραβεύτηκαν στο θεσμό GOOD DESIGN, από τους ειδικούς του μουσείου αρχιτεκτονικής και σχεδίασης The Chicago Athenaeum.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ MITSUBISHI ECLIPSE CROSS

Ο θεσμός GOOD DESIGN ιδρύθηκε στο Σικάγο το 1950 από τα θρυλικά ονόματα των χώρων αρχιτεκτονικής και σχεδίασης Edgar Kaufmann, Jr., Eero Saarinen, Charles και Ray Eames. Πρόκειται για το μακροβιότερο και πιο αναγνωρισμένο Πρόγραμμα  Παγκόσμιων Βραβείων που τιμά τη Σχεδιαστική Αρίστευση & Σχεδιαστική Καινοτομία (Design Excellence & Design Innovation). Διοργανώνονται από το Chicago Athenaeum Museum of Architecture & Design, και στόχο έχουν να δημιουργήσουν ‘συναίσθηση’ σύγχρονης σχεδίασης και να τιμήσουν τόσο τα προϊόντα όσο και τους ηγέτες της βιομηχανίας στη σχεδίαση και παραγωγή..

«Είναι ιδιαίτερη τιμή που η σκληρή δουλειά μας αναγνωρίζεται από έναν τόσο διαπρεπή οργανισμό» δήλωσε ο Tsunehiro Kunimoto, αντιπρόεδρος σχεδίασης στη Mitsubishi Motors. «Το Eclipse Cross είναι το πρώτο νέο μοντέλο που υιοθετεί τη Στιβαρή και Ευρηματική σχεδιαστική φιλοσοφία μας. Το GT - PHEV Concept αποτυπώνει πώς αυτή η κατεύθυνση θα διαμορφώσει την επόμενη γενιά των Mitsubishi SUV».

ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SUV ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...