Το σύστημα πλοήγησης που αποφασίζει πότε θα κινηθείς ηλεκτρικά! (vid)

Περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό της Bentley Bentayga Hybrid

  • -
  • -

Νέα διάσταση στη χρήση του συστήματος πλοήγησης δίνει η Bentley στη νέα Bentayga Hybrid. Το μεγάλο, υπερπολυτελές και υβριδικό SUV συνδυάζει ένα 3λιτρο V6 κινητήρα με ηλεκτρικό μοτέρ, για αύξηση της ισχύος και ταυτόχρονα περιορισμό κατανάλωσης/ρύπων.

Το ιδιαίτερο στην υβριδική Bentayga είναι η παρουσία του Intelligent navigation system, ενός έξυπνου συστήματος πλοήγησης το οποίο όχι μόνο προτείνει την πιο γρήγορη ή σύντομη διαδρομή αλλά ταυτόχρονα υπολογίζει την ιδανική συνεργασία ανάμεσα στον κινητήρα εσωτερικής καύσης και το ηλεκτρικό μοτέρ!

Ανάλογα δηλαδή την απόσταση και το περιβάλλον (π.χ. αυτοκινητόδρομος, επαρχιακό δίκτυο ή πόλη), η Bentayga Hybrid επιλέγει το καλύτερο drive mode: π.χ. αποκλειστική χρήση του ηλεκτροκινητήρα μέσα στην πόλη για μηδενικούς ρύπους.

Υπενθυμίζεται ότι το υβριδικό SUV της Bentley μπορεί να διανύσει έως 50 km μόνο με την ενέργεια από τις μπαταρίες. Η φόρτισή τους σε μία οικιακή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος διαρκεί 7,5 ώρες, ενώ σε ταχυφορτιστή ο χρόνος πέφτει στις 2,5 ώρες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...