Luxury Hire: Ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων από την Kosmocar

Το επιλεγμένο μοντέλο παραδίδεται στο χώρο του πελάτη

  • -
  • -

Όπως μαρτυρά και το όνομά της, η Luxury Hire είναι μία υπηρεσία μίσθωσης πολυτελών αυτοκινήτων. Με αυτήν η Kosmocar απευθύνεται σε όσους αναζητούν μία σπάνια εμπειρία και ένα σύνολο μοναδικών παροχών. Μέσω της υπηρεσίας, παρέχεται η δυνατότητα ενοικίασης, χωρίς χρονικό περιορισμό, ενός κορυφαίου μοντέλου της Audi, ανάμεσά τους τα Q7, Q5, A8, A7, A5 Cabrio, TT Roadster, R8, ή μίας εκ των Bentley Bentayga και Continental.

Οι πελάτες της Luxury Hire μπορούν να επιλέξουν το μοντέλο που επιθυμούν να τους παραδοθεί στο χώρο τους ή να το παραλάβουν οι ίδιοι από την Bentley Athens στο Νέο Ψυχικό. Ένας διακριτικά πολυτελής χώρος, με minimal διακόσμηση, που προσφέρει ιδιωτικότητα σε πελάτες που δεν επιθυμούν την έκθεσή τους σε αδιάκριτα μάτια όταν επιλέγουν αυτοκίνητο.

Η Luxury Hire έχει ήδη αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των μισθώσεων πολυτελών οχημάτων, με μοντέλα φροντισμένα έως και την παραμικρή λεπτομέρεια. Η όλη εξυπηρέτηση έχει ένα “sur mesure” χαρακτήρα, προσφέροντας μία αξέχαστη και απολύτως premium εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Luxury Hire, στο www.luxuryhire.gr ή να καλέσουν στα τηλέφωνα 210 9981222, 210 6179742.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...