Πετούσαν πέτρες σε οχήματα στην Ιόνια Οδό!

Η αστυνομία συνέλαβε τέσσερα νεαρά άτομα στο Μεσολόγγι

  • -
  • -

Φθορές σε τουλάχιστον τρία φορτηγά που κινούνταν στην Ιόνια Οδό προκάλεσαν τέσσερις νεαροί, πριν η αστυνομία θέσει τέλος στην επικίνδυνη δράση τους. Οι τέσσερις Έλληνες, ηλικίας από 14 έως 21 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Μεσολογγίου, μετά από καταγγελίες που είχαν γίνει από οδηγούς στον αυτοκινητόδρομο της δυτικής Ελλάδας.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της ΕΛΑΣ, οι δράστες συνελήφθησαν στο 37ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού να πετούν πέτρες σε βάρος τριών φορτηγών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία.

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης των συλληφθέντων, κινούμενοι με ένα μηχανάκι και δυο ποδήλατα, μετέβηκαν στον παράδρομο της Ιόνιας Οδού, όπου εκμεταλλευόμενοι το χαμηλό ύψος του φράκτη, πέταξαν πέτρες σε τουλάχιστον τρία φορτηγά οχήματα, τα οποία κινούνταν με κατεύθυνση από τα Ιωάννινα προς το Αντίρριο, προκαλώντας τους υλικές ζημιές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων φθοράς σε οχήματα στην Ιόνια Οδό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...