Lancia μόνο στην Ιταλία πλέον!

Τα μοντέλα της Lancia δεν διατίθενται πλέον στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

  • -
  • -

Όλα τα site της Lancia στις μεγάλες χώρες της Ευρώπης δείχνουν το ίδιο μήνυμα: «Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον για τα αυτοκίνητα της Lancia. Αν ήδη διαθέτετέ ένα Lancia τότε κάντε κλικ εδώ για υπηρεσίες After Sales». Εκτός από την ιταλική ιστοσελίδα, η οποία συνεχίζει να προσφέρει κανονικά το μοναδικό της μοντέλο, το Ypsilon, και μάλιστα με μια προσφορά απόκτησης έως και τις 31 Μαΐου.

Το Ypsilon, που βασίζεται στην ουσία στο FIAT Panda είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει την εμπορική του πορεία μετά την παραπάνω ημερομηνία. Ωστόσο, η FCA παραπέμπει τους επισκέπτες της στις ιστοσελίδες των άλλων εταιρειών της (Abarth, Alfa Romeo, FIAT και Jeep). Όσο για την αγορά της Ελλάδας, φαίνεται η ιστοσελίδα ακόμα ενεργή (http://www.lancia.gr/), κάτι που σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να προχωρήσει στην αγορά του Ypsilon.

O Sergio Marchionne έχει επικεντρωθεί στο να ελαφρύνει την Fiat Chrysler Automobiles έως το 2019 από τα χρωστούμενα των 5,2 δισ. ευρώ. Γι' αυτό υπάρχουν και έντονες συζητήσεις του επικεφαλής με τον όμιλο της Volkswagen.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...