Κινηματογραφική κλοπή κινητήρων της Jaguar Land Rover

Για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια κινητήρες κάνουν «φτερά» από το εργοστάσιο του Solihull

  • -
  • -

Σε περισσότερα από 3,5 εκατ. ευρώ εκτιμάται η συνολική αξία των κινητήρων και λοιπών μηχανικών μερών που έκλεψαν άγνωστοι τη νύχτα της 31ης Ιανουαρίου προς 1η Φεβρουαρίου από το εργοστάσιο της Jaguar Land Rover στο Solihull, νοτιοανατολικά του Birmingham.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την κινηματογραφική ληστεία, στην οποία χρησιμοποιήθηκε ένα μεγάλο φορτηγό για τη μεταφορά των κινητήρων. Μάλιστα οι ληστές επέστρεψαν μετά από δύο ώρες για να πάρουν ακόμη περισσότερα μηχανικά μέρη από το εργοστάσιο, ενώ αφαίρεσαν και συνοδευτικά έγγραφα, προκειμένου να ξεφύγουν από κάποιον τυχαίο έλεγχο.

Η Jaguar Land Rover επιβεβαίωσε το συμβάν και ανακοίνωσε ότι προσφέρει αμοιβή σε όποιον δώσει χρήσιμες πληροφορίες στην αστυνομία, χωρίς όμως να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες. Το φορτηγό βρέθηκε αργότερα από την αστυνομία δυτικά, στην περιοχή του Coventry.

Το ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το εργοστάσιο του Solihull είχε γίνει στόχος με τον ίδιο τρόπο και πριν από τρία χρόνια, όμως τότε δεν δημοσιοποιήθηκε το γεγονός.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...