O αθεόφοβος μπήκε με το τρακτέρ στο Nurburgring [video]

Τρακτέρ σε αγωνιστική πίστα και μάλιστα στην διασημότερη και πιο απαιτητική του κόσμου είναι κάτι που σπάνια βλέπεις.

  • -
  • -

Συνήθως, στην επονομαζόμενη και ως «Πράσινη Κόλαση» συναντάμε αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, τα οποία είτε επιχειρούν να σπάσουν κάποιο ρεκόρ, είτε πραγματοποιούν δοκιμές εξέλιξης. Επίσης, το Nurburgring επισκέπτονται σε συγκεκριμένες περιόδους και απλοί οδηγοί, οι οποίοι θέλουν να διαπιστώσουν τις δυνατότητές τους.

trakter ring1

Οχήματα τα οποία προορίζονται για γεωργικές εργασίες προφανώς και δεν απευθύνονται σε αγωνιστικές πίστες. Το γερμανικό «Auto Motor Und Sport» ωστόσο, θέλησε να πράξει κάτι διαφορετικό κι έτσι ζήτησε από τον επαγγελματία οδηγό αγώνων, Christian Menzel, να κάνει έναν γύρο στο Ring με το Claas Xerion 5000 Trac VC.

ΧΑΟΣ ΣΤΟ NURBURGRING

Πρόκειται για ένα από τα ισχυρότερα και πιο ικανά τρακτέρ. Τροφοδοτείται από έναν εξακύλινδρο κινητήρα diesel 12,8 λίτρων απόδοσης 500 ίππων και έχει συνολικό βάρος 13,5 τόνους. Διακρίνεται για τις κορυφαίες γεωργικές ικανότητες και διαθέτει εκατοντάδες λειτουργίες.

trakter ring2

Προφανώς και στην πίστα δυσκολεύεται πολύ, καθώς έχει σχεδιαστεί για οργωμένα χώματα και βουνά. Ωστόσο, ο Christian Menzel αποδέχθηκε την πρόκληση και μπήκε στο Nurburgring με τέρμα το γκάζι. Το πώς κατάφερε να ολοκληρώσει την άκρως απαιτητική διαδρομή και σε πόσο χρόνο, μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Πηγή: www.auto-motor-und-sport.de

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...