Euro 2016: Τα «αυτοκίνητα» 10 ομάδων

Πώς θα ήταν αν κάποιες ομάδες είχαν το δικό τους αυτοκίνητο;

  • -
  • -

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα διαδραματίζεται αυτή την περίοδο και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε κάποια τηλεόραση για να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του Euro 2016. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι ομάδες (ποδοσφαιριστές και λοιποί παράγοντες) πηγαίνουν στον αγώνα με λεωφορεία, ωστόσο το Carwow αποφάσισε να μας δείξει με επεξεργασμένες εικόνες τα «αυτοκίνητα» κάποιων ομάδων.

Γαλλία – Bugatti Chiron

Ξεκινάμε με τον οικοδεσπότη της διοργάνωσης, που είναι η Γαλλία. Η μάρκα έχει γαλλικές ρίζες, γι’αυτό και κατέληξαν στη νέα Chiron.


Ισπανία – Seat Leon Cupra 290

Ένα αυτοκίνητο που κατασκευάζεται στην Ισπανία και ένα μοντέλο που εκπλήσσει με τις δυνατότητές του. Υπάρχει βέβαια και το GTA Spano, αλλά προτιμήθηκε το Leon μιας και το γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος.


Αγγλία – Jaguar F-Type SVR Cabriolet

Αν και η επιλογή της McLaren θα ήταν καλύτερη, το νέο Jaguar F-Type SVR δεν πάει… πίσω, μιας και εφοδιάζεται με έναν 5λιτρο υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα.


Γερμανία – Mercedes-AMG GT R

Οι Γερμανοί δεν θα διάλεγαν τίποτα λιγότερο από τη νέα Mercedes-AMG GT R με τους 585 ίππους.


Ιταλία – Ferrari LaFerrari Spider

Οι Ιταλοί είχαν αναμφίβολα πολλές επιλογές για να επιλέξουν αυτοκίνητο που ταιριάζει στην ομάδα τους και τελικά το έκαναν, τη Ferrari LaFerrari Spider. Το εξωτικό μοντέλο δεν έχει έρθει ακόμα, αλλά έχει επιβεβαιωθεί η κατασκευή του από τη Ferrari.


Σουηδία – Koenigsegg One:1

Ποιο hypercar κατασκευάζεται στη Σουηδία; Μα φυσικά το Koenigsegg! Αυτό ακριβώς θα επιλέξουν οι Σουηδοί.


Βόρεια Ιρλανδία – DeLorean DMC-12

Τώρα που το θρυλικό μοντέλο θα περάσει ξανά στην παραγωγή σε περιορισμένες μονάδες, η ομάδα της B.Ιρλανδίας φαίνεται ότι θα κρατήσει ένα…


Τσεχία – Skoda Kodiaq

Δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα, αλλά αποτελεί το επερχόμενο και πολλά υποσχόμενο SUV μοντέλο της τσέχικης φίρμας. Η ομάδα διάλεξε το Kodiaq.


Ρουμανία – Dacia Duster

Σταθερή αξία είναι το Dacia Duster και το γνωρίζει καλά και η ομάδα της Ρουμανίας που διάλεξε το ρουμάνικο SUV.


Ρωσία – Lada 2105

Δεν χωρούσε αμφιβολία πως η ομάδα της Ρωσίας θα διάλεγε κάποιο άλλο αυτοκίνητο. Lada 2105 για dragsterαδικες καταστάσεις κυρίες και κύριοι…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...