Τι ώρα είναι; Ώρα για... στιλ

Έξι ρολόγια με αύρα επιδόσεων και πολυτέλειας!

  • -
  • -

Ferrari REDREV T Scuderia

Συγνώμη μήπως έχετε ώρα; Τι καλύτερο από το να σηκώσεις το χέρι σου και να ενημερώσεις τη γλυκιά παρουσία δίπλα σου κοιτώντας το ρολόι σου που φέρει το σήμα με το cavallino rampante; Το νέο REDREV T βρίσκεται στα Ferrari Shop και αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές σειρές ρολογιών της ιταλικής εταιρείας. Το σπορ ρολόι διατίθεται αποκλειστικά σε κίτρινο χρωματισμό και η διάμετρός του είναι 44mm. Είναι αδιάβροχο μέχρι και 50 μέτρα βάθος (5 ΑΤΜ) και προσφέρει 2 χρόνια εγγύηση παγκοσμίως. Η τιμή του είναι 195 ευρώ. Για παραγγελίες μπορείτε να επισκεφτείτε το e-shop της ιταλικής φίρμας.

 



Maserati
Pole Position

Από την ονομασία και μόνο μας κέρδισε! Ποιος δεν θέλει να βρίσκεται στην πρώτη θέση εκκίνησης; Η σειρά Pole Position με το σήμα της Maserati είναι μία επιλογή για τους πιο… ψαγμένους, αφού η ιταλική φίρμα έχει γράψει ιστορία στους αγώνες συνεχίζοντας ακόμη και σήμερα την παρουσία τις στις πίστες. Το κομψό ρολόι έχει διάμετρο 45mm και έρχεται με πλαστικό/ καουτσούκ λουράκι, ενώ οι χρονογράφοι βρίσκονται τοποθετημένοι στο κάτω μέρος όπου υπάρχει και το λογότυπο MC (Maserati Corso). Η τιμή του είναι στα 336 δολάρια (293 ευρώ). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

 



Abarth
Breil Yellow

Η συνεργασία των Abarth και Breil έχει ως αποτέλεσμα την κυκλοφορία μιας σπορ σειράς ρολογιών. Στο Breil Yellow το δερμάτινο ανθρακί λουράκι φέρει κίτρινες ραφές, δημιουργώντας ξεχωριστή αντίθεση και χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα και ένα από τα χρώματα της ιταλικής φίρμας με σήμα τον σκορπιό. Η διάσταση του είναι 43,5mm, είναι αδιάβροχο έως και 10 ατμόσφαιρες και αξίζει να σημειωθεί ότι το τζάμι έχει αντι-ανακλαστική ιδιότητα. Η τιμή του είναι στα 210 ευρώ. Όσοι ενδιαφέρεστε για την αποκλειστική συλλογή Abarth-Breil πατήστε ΕΔΩ.

 




BMW
M Carbon Chrono

Το τμήμα Μ δεν ασχολείται μόνο με την αναβάθμιση των μοντέλων της BMW, αλλά σχεδιάζει και ρολόγια χειρός. Το premium ρολόι της γερμανικής φίρμας φέρει σε περίοπτη θέση το αρχίγραμμα Μ, ενώ έχει κατασκευαστεί από ανοξείδωτο ατσάλι και τζάμι με αντι-χαρακτική ιδιότητα. Από την ονομασία της σειράς μπορούμε να αντιληφθούμε ότι έχει χρησιμοποιηθεί και ανθρακόνημα, το οποίο βρίσκεται στο καντράν. Το M Carbon Chrono παραμένει αδιάβροχο μέχρι το βάθος των 10 ατμοσφαιρών. Η τιμή του είναι 390 ευρώ και αν ενδιαφέρεστε για παραγγελία επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα.

 




Mercedes
-Benz Chronograph, High Class

Το «αστέρι» της Mercedes-Benz κοσμεί με στυλ το καντράν συγκεκριμένου ρολογιού. Η premium σειρά είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει ματ ασημί απόχρωση. Η γερμανική εταιρεία υπόσχεται ότι το μαύρο δερμάτινο λουράκι είναι άνετο και δεν κουράζει. Η διάμετρος του ρολογιού είναι 45mm και το τζάμι είναι ανθεκτικό, ενώ αντέχει έως και 10 ατμόσφαιρες προστασία από υγρασία. Ο μηχανισμός Ronda 8040.B quartz είναι ελβετικός. Η τιμή του ρολογιού είναι 300 λίρες, τουτέστιν κάτι περισσότερα από 400 ευρώ. Για παραγγελίες πατήστε ΕΔΩ.

 




Porsche
Timepiece No.1

Η Porsche κρατάει μία «σταθερή» γραμμή σχεδίασης, όσον αφορά στα αυτοκίνητα που κατασκευάζει. Κάτι τέτοιο όμως δεν βλέπουμε από την Porsche Design αφού εντυπωσιάζει κάθε φορά που παρουσιάζει μία νέα δημιουργία με την premium σφραγίδα της γερμανικής εταιρείας. Ένα από αυτά είναι και το περιορισμένης παραγωγής ρολόι της σειράς Timepiece No.1, το οποίο μόνο 500 τυχεροί θα το φορέσουν στον καρπό τους παγκοσμίως. Έχει αναπτυχθεί εξ’ ολοκλήρου στην Ελβετία και το υλικό κατασκευής του είναι το τιτάνιο. Αυτοί είναι και κάποιοι από τους πολλούς λόγους που η τιμή του εκτοξεύεται στα 5.450 ευρώ και αν θέλετε να προλάβετε την αγορά πατήστε ΕΔΩ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...