Tο ρολόι των 46.000 € εμπνευσμένο από την Lamborghini Huracan STO [Video]

Έρχεται να ταιριάξει τέλεια με τον νέο σου supercar...

  • -
  • -

Με την σκληροπυρηνική Lamborghini Huracan STO, να μην έχει κλείσει μήνα από την παρουσίαση της, τώρα σειρά έχει το ρολόι περιορισμένης παραγωγής, το οποίο είναι αποτέλεσμα συνεργασίας, της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και του Ελβετού κατασκευαστή ρολογιών, Roger Dubuis. Πρόκειται για το Excalibur Spider Huracan STO και όπως υποδεικνύει και ο τίτλος, είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένο από το ιταλικό supercar.

Βαμμένο στα επίσημα χρώματα που «φορούσε» και η ειδική έκδοση της Huracan στην παρουσίαση της, το Excalibur, παίρνει τόσο στιλιστικά, όσο και σχεδιαστικά στοιχεία από το αυτοκίνητο, ενώ στην κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά όπως, ανθρακώνημα, τιτάνιο και δέρμα. Μόλις 88 κομμάτια θα κατασκευαστούν, με την τιμή να φτάνει τα 56.500 δολάρια (46.600 ευρώ)!

Όσο για το αυτοκίνητο, πρόκειται κορυφαία έκδοση STO (Super Trofeo Omologata), η οποία είναι κατά 43 κιλά ελαφρύτερη από την ήδη εξωφρενική Performante, ενώ εξοπλίζεται με τον γνωστό V10 κινητήρα των 640 ίππων, ενώ η κίνηση περνά αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...