Νέο Suzuki Swift μέσω διαρροής

Αυτές είναι πρώτες ανεπίσημες εικόνες του επερχόμενου μικρού ιαπωνικού μοντέλου

  • -
  • -

Από την Γαλλία και την παρουσίαση σε αντιπροσώπους έγινε αυτή η διαρροή που δείχνει το νέο Swift και στις δυο εκδόσεις του, τη βασική και τη Sport. Το νέο Swift αναμένεται κατά το τέλους του χρόνου, διατηρώντας τις γνωστές γραμμές, με τις όποιες αλλαγές να εστιάζονται στα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, τη μάσκα, τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τις κρυφές πίσω χειρολαβές και την ασυνήθιστη πίσω κολόνα.

Στο πίσω μέρος οι σχεδιαστές έπαιξαν με την ψευδαίσθηση της «αιωρούμενης» οροφής, αφήνοντας ένα «κενό» στο πάνω μέρος της τρίτης κολόνας, κατά τα πρότυπα του i20 της Hyundai. Επιπλέον τα πίσω φωτιστικά σώματα σε αντίθεση με αυτά της προηγούμενης γενιάς, προεξέχουν δίνοντας μια τρισδιάστατη αίσθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η βασική έκδοση θα φορά τον ατμοσφαρικό κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων DualJet με απόδοση 90 ίππων και 120 Nm ροπής, ενώ λίγο πιο πάνω θα υπάρχει ο νέος 1.000άρη τούρμπο κινητήρα βενζίνης με 112 ίππους και 170 Nm ροπής. Η κορυφαία έκδοση Sport αφήνει πίσω της τον ατμοσφαιρικό 1.600άρη που χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα, για χάρη του νέου υπερτροφοδοτούμενου 1.4 με τους 140 ίππους και τα 220 Nm ροπής.

Η παρουσίαση του νέου Swift αναμένεται να γίνει τον Δεκέμβριο ενώ στις εκθέσεις της Suzuki θα φτάσει μέσα στην Άνοιξη. Εννέα περίπου μήνες μετά θα κυκλοφορήσει και η Sport έκδοση, με πιο επιθετική εμφάνιση καλύτερες επιδόσεις και πιο σπορ συμπεριφορά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...