Αεροδυναμικό ελαστικό από τη Yokohama

Η εταιρεία ελαστικών παρουσιάζει στο Σαλόνι της Γενεύης ένα νέο πρωτότυπο αεροδυναμικό λάστιχο

  • -
  • -

Στο περίπτερο της ιαπωνικής φίρμας ελαστικών, παρουσιάστηκε ένα νέο πρωτότυπο αεροδυναμικό ελαστικό που, χάρη στον σχεδιασμό στα πλευρικά του τοιχώματα, ελέγχει τη ροή του αέρα σε όλη του την περίμετρο, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο την κατανάλωση καυσίμων, αλλά και συμβάλλοντας στην αύξηση της σταθερότητας του οχήματος. Επιπλέον, η Yokohama  παρουσιάζει και ένα νέο πρωτότυπο ελαστικό μειωμένου βάρους, ενσωματώνοντας για αυτό το σκοπό πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Υokohama, έχουν επίσης τη δυνατότητα να δουν από κοντά και την “ναυαρχίδα” της γκάμας, το “ADVAN Sport V105",  που αποτελεί άλλωστε και μέρος του βασικού εργοστασιακού εξοπλισμού, σε πολλά από τα κορυφαία αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων στον κόσμο.

Ένα ακόμα ελαστικό το οποίο αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών είναι το “BluEarth-Α AE50 CHELSEA FC EDITION”, το οποίο κατασκευάστηκε με αφορμή την χορηγική συμφωνία μεταξύ της Υokohama και της παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιρικής ομάδας ποδοσφαίρου, στην Premier League.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...