BMW M760Li xDrive: Για ακόμα περισσότερη άνεση

Η γνωστή ναυαρχίδα που εφοδιάζεται με τον V12 6.6 κινητήρα και το σύστημα τετρακίνησης... «μακραίνει»

  • -
  • -

Μετά το πρόσφατο λανσάρισμα του πολυτελέστατου μοντέλου της BMW, η γερμανική φίρμα εφοδίασε τη Σειρά 7 με τον θηριώδη V12 κινητήρα των 6,6 λίτρων 600 ίππων και 800 Nm ροπής, καθώς και με το σύστημα xDrive (δες την M760i εδώ). Για αυτούς όμως που δεν τους φτάνει η πολυτέλεια και το ισχυρό μοτέρ, η BMW λανσάρει την έκδοση M760Li, η οποία προφέρει μία μικρή δόση παραπάνω άνεσης, μιας και «μακραίνει» σε μήκος (5.238mm), χαρίζοντας στους επιβάτες αυτόν τον παραπάνω χώρο που τους λείπει(;) Όσο για το μοτέρ, φοράει τη σφραγίδα M Performance και καταφέρνει να επιταχύνει το αμάξωμα της 7άρας από 0 έως τα 100 km/hσε 3,9 sec.

Στην άνεση βοηθάει και το σύστημα ανάρτησης Executive Drive Pro με τις ενεργές αντιστρεπτικές δοκοί που ελαχιστοποιούν τις κλίσεις του αμαξώματος. Η ενεργητική ασφάλεια και η δυναμική συμπεριφορά ωφελούνται επίσης από το στάνταρ σύστημα Integral Active Steering της νέας BMW M760Li xDrive, που συμπληρώνει τον πιο άμεσο λόγο υποπολλαπλασιασμού στον εμπρός άξονα ρυθμίζοντας τη γωνία διεύθυνσης των πίσω τροχών σε συνάρτηση με τον οδηγικό ελιγμό.

Όπως σε όλες τις εκδόσεις της BMW Σειράς 7, το μόνιτορ του λειτουργικού συστήματος iDrive στη νέα κορυφαία BMW M760Li xDrive έχει τη μορφή μιας οθόνης αφής. Το σύστημα iDrive περιλαμβάνει επίσης το σύστημα αναγνώρισης χειρονομιών που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη BMW Σειρά 7. Κινήσεις χεριών καταγεγραμμένες από 3D αισθητήρα ελέγχουν τις λειτουργίες του συστήματος ενημέρωσης / ψυχαγωγίας με διαισθητικό και φιλικό προς το χρήστη τρόπο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...