Ετοιμάζεται η νέα BMW X3 και σε έκδοση Μ

Πιο μεγάλη, πιο ελαφριά και με έκδοση Μ

  • -
  • -

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, η BMW ετοιμάζει την ισχυρότερη έκδοση της επόμενης γενιάς Χ3. Με κωδικό όνομα G01, η νέα X3 έχει δρομολογηθεί να περάσει στην αγορά πριν το τέλος του επόμενου χρόνου, ενώ βρίσκεται υπό εξέλιξη σε πραγματικές συνθήκες. Κατασκοπευτικές φωτογραφίες θέλουν την επόμενη γενιά Χ3 να είναι μεγαλύτερη σε διαστάσεις από τον προκάτοχό του, καθώς και να αποκτήσει ακόμα ένα πιο «αγριεμένο αδερφάκι», μία έκδοση Μ. Αν η τελευταία διαρροή ισχύει, τότε αναμένουμε έναν υπερτροφοδοτούμενο σε σειρά 6κύλινδρο 3.000 λίτρων κινητήρα κάτω από το καπό, ο οποίος φτάνει τους 500+ ίππους.

Η νέα X3 M θα βρεθεί αντιμέτωπη με ανταγωνιστές όπως είναι το Audi RS Q5 (bi-turbo 3.0 V6 450+ ίππους) και τη Mercedes-AMG GLC 63 (bi-turbo V8 4.0). Το νέο γερμανικό compact crossover μοντέλο εικάζεται να «χάσει» περίπου 100 κιλά σε σχέση με τη σημερινή γενιά, κάτι που θα βοηθήσει να αντιμετωπίσει τον δυνατό της ανταγωνισμό.

Ακόμα, εκτός από την Μ version, η νέα Χ3 αναμένεται να διαθέτει και έκδοση με μεγαλύτερο μεταξόνιο, όπως στην περίπτωση της Χ1, η οποία θα προσφέρεται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας.

*Στη φωτογραφία απεικονίζεται η σημερινή γενιά BMW X3

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...