Το νέο Mini Clubman «γυρίζει» την Ελλάδα

Πιο κοντά στο ελληνικό κοινό φέρνει η Mini το νέο πρακτικό Clubman

  • -
  • -

Το νέο Clubman ξεκινάει μια περιοδεία στις πόλεις της Ελλάδας, προκειμένου το αγοραστικό κοινό να έρθει πιο κοντά στο νέας φιλοσοφίας μεγάλο Mini, με χώρους οικογενειακού μοντέλου. Σε σχέση με το 5θρυο Mini είναι κατά 27 και 9 cm αντίστοιχα μεγαλύτερο, με τον χώρο αποσκευών να φτάνει έως και τα 1.250 lt, με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα.

Πλούσια είναι η γκάμα των κινητήρων βενζίνης και diesel με νέους 3κυλινδρους που συνδυάζουν επιδόσεις και οικονομία. Πιο συγκεκριμένα η βασική έκδοση diesel είναι η One D 1,5 λίτρων με 116 ίππους και 270 Nm ροπής. Στην κορυφή των diesel τοποθετείται ο 4κύλινδρος 2λιτρος με 150 ίππους στην έκδοση Coope D και με 190 ίππους στην Cooper SD.

Το ρόλο της βασικής έκδοσης στους κινητήρες βενζίνης έχει ο 3κύλινδρος τούρμπο 1,5 λίτρων με 102 ίππους και 180 Nm ροπής, ενώ στην κορυφή βρίσκουμε την έκδοση S με 2λιτρο 4κύλινδρο μοτέρ 192 ίππων.

Το νέο Mini Clubman θα βρίσκεται μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου στο Golden Hall στην Αθήνα, από τις 16 έως τις 19 Δεκεμβρίου θα είναι στο κέντρο της Λάρισας και μετά από 7 έως 10 Ιανουαρίου 2016 θα είναι στο κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: http://www.mini.com.gr/jointheclubman

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...