Τα νέα παιδιά των Peugeot, Citroen, Toyota

Οι τρεις μεγάλες εταιρείες συνεργάστηκαν για τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου με τα σήματά τους

  • -
  • -

Το προϊόν της συνεργασίας του ομίλου PSA και Toyota είναι ένα σύγχρονο επαγγελματικό μοντέλο. Πάνω στη ίδια βάση οι τρεις εταιρείες «έχτισαν» ένα επαγγελματικό μοντέλο με τα σήματά τους και διαφορετικό όνομα. Το Peugeot Traveller, το Citroen Spacetourer και το Toyota Proace, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας που ξεκίνησε ανάμεσα στις εταιρείες από το 2012.

Διαθέσιμα σε δυο εκδόσεις, για μεταφορά επιβατών ή επαγγελματικά για μεταφορά αντικειμένων, θα κάνουν επίσημη πρεμιέρα εμπρός στο κοινό της έκθεσης της Γενεύης, στις αρχές του 2016. Μέσα στην ίδια χρονιά θα ξεκινήσουν και την εμπορική τους πορεία. Τα νέα μοντέλα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του ομίλου PSA Peugeot Citroen στο Sevelnord, στην Valenciennes της Γαλλίας.

Τα πρώτα μοντέλα Toyota Proace έκαναν την εμφάνισή τους το 2013 βασισμένα πάνω στις τωρινές γενιές των Peugeot Expert και Citroën Jumpy. Από την έναρξη της συνεργασίας το 2012 είχε συμφωνηθεί οι δύο όμιλοι να συνεχίσουν και στις επόμενες γενιές των μοντέλων έως και το 2020. Στόχος της συνεργασίας είναι η παραγωγή άκρως ανταγωνιστικών επαγγελματικών μοντέλων μεσαίου μεγέθους, επιβατικών και Combi εκδόσεων με όφελος από το βέλτιστο κόστος εξέλιξης και παραγωγής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...