Ώρα για σούπερ τιμές. Ώρα για Peugeot με όφελος έως 6.300€!

Η πρώτη εταιρία αυτοκινήτου στην Ελλάδα που προσφέρει ειδικές τιμές στο πλαίσιο του καθιερωμένου ανοιξιάτικου δεκαημέρου προσφορών

  • -
  • -

Είστε από εκείνους που θέλουν να επωφελούνται στο maximum στις αγορές τους; Προλάβετε μέχρι τις 25 Μαΐου τις ειδικές τιμές και απολαύστε όφελος που φτάνει έως και 6.300 ευρώ, με το νέο σας Peugeot!

Η Peugeot μας καλεί μέχρι και το Σάββατο 25 Μαΐου στο επίσημο δίκτυο διανομέων της μάρκας για να δούμε τις εκπληκτικές τιμές που ισχύουν σε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα της, με όφελος έως 6.300€. Οι προσφορές αφορούν αυστηρά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, σε ευρεία γκάμα εκδόσεων, κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού.
Οι μοναδικές προσφορές Spring Sales της Peugeot ισχύουν για όλη τη γκάμα, κάνοντας ακόμη πιο εύκολη την απόκτηση ενός καινούριου αυτοκινήτου με συναρπαστικό ντιζάιν, πρωτοποριακή τεχνολογία, υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου που προσφέρουν οι πολυβραβευμένοι κινητήρες βενζίνης PureTech και οι αποδοτικοί diesel BlueHDi.


Αρετές που συναντώνται σε όλα τα μοντέλα της Peugeot, από το στιλάτο 108, το best seller 208, το πολυδιάστατο 308 και το ιδιαίτερα πρακτικό Rifter, μέχρι το premium 508, τη δημοφιλή οικογένεια των SUV 2008, 3008 και 5008, αλλά και τη γκάμα επαγγελματικών Traveller, Partner, Expert και Boxer!

Βρείτε εδώ τον κοντινότερο επίσημο διανομέα Peugeot
και επωφεληθείτε από τις Spring Sales μέχρι 25 Μαΐου.