Οι τιμές του νέου Subaru Levorg

Το Subaru Levorg βρίσκεται στην Ελλάδα το οδηγούμε και σας ενημερώνουμε για τις τιμές του

  • -
  • -

Διαθέσιμο σε δυο εκδόσεις, GT και GTS το νέο Subaru Levorg έχει τιμή εκκίνησης τα 33.400 ευρώ, όσον αφορά τη βασική του εκδοχή, η οποία ωστόσο διακρίνεται το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, σύστημα ελέγχου ευστάθεια VDC και Hill Holder που βοηθάει την εκκίνηση σε ανηφόρα, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι, cruise control, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, δυο θύρες USB και σύστημα Auto Start & Stop.

Πιο πάνω τοποθετείται η έκδοση GTS, η οποία στοιχίζει 36.900 ευρώ και περιλαμβάνει επιπλέον ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, ηλιοροφή, θερμαινόμενα σπορ καθίσματα με μπλε ραφές, είσοδο χωρίς κλειδί, μεταλλικά διακοσμητικά μαρσπιέ, κάμερα οπισθοπορείας, πεντάλ αλουμινίου, φώτα ομίχλης και φιμέ τζάκια.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα απόσυρσης με όφελος 1.430 ευρώ, με τις τιμές σε αυτή την περίπτωση να διαμορφώνονται, όσον αφορά την έκδοση GT στα 31.970 ευρώ και στην GTS στα 35.470 ευρώ.

Το Levorg θα κινείται από έναν 1.600άρη τούρμπο κινητήρα με απόδοση 170 ίππων και 250 Nm ροπής. Η μετάδοση περνάει και στους τέσσερις τροχούς, μέσω του γνωστού συστήματος Symmetriccall All-Wheel Drive και σε συνεργασία με ένα αυτόματο κιβώτιο συνεχούς μεταβαλλόμενης σχέσης CVT. Το μήκος του φτάνει τα 4.690 mm και σε θεωρητικό επίπεδο έχει ικανούς χώρους για να καλύψει με αξιώσεις αυξημένες μεταφορικές ανάγκες. Σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε αναλυτικά τις πρώτες εντυπώσεις μας για το αυτοκίνητο, αφού σήμερα πραγματοποιείται η πρώτη οδηγική παρουσίαση του μοντέλου στο Γαλαξίδι, εκεί όπου βρίσκεται και ο αρχισυντάκτης του GOCAR Γιάννης Λημναίος. Μείνετε δια-δικτυωμένοι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...