Το «άγριο» Subaru Levorg (video)

Η Subaru παρουσίασε στο σαλόνι του Τόκιο την έκδοση του Levorg συνοδευόμενη από τον κωδικό STI και εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά

  • -
  • -

Η αρχή έγινε στην έκθεση του Τόκιο το 2019, όταν η Subaru παρουσίασε το πρωτότυπο Levorg. Φέτος, η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία έκανε ένα βήμα παραπάνω αποκαλύπτοντας στην ίδια έκθεση την εκδοχή του Levorg συνοδευόμενο από το αρκτικόλεξο «STI». Πρόκειται για ένα μοντέλο προ παραγωγής, το οποίο ουσιαστικά μας δίνει μία ιδέα για τη φιλοσοφία και τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου που θα παρουσιαστεί στο άμεσο μέλλον. Το Levorg βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το Ascent και το Impreza, ενώ κάτω από το εμπρός καπό αναμένεται να τοποθετηθεί το γνωστό δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο σύνολο της Subaru, το οποίο μετά την απαραίτητη φροντίδα του τμήματος STI θα αποδίδει κοντά στους 300 ίππους.

Η κίνηση θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς, ενώ θα διαθέτει ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση, αλλά και διαφορετικά προγράμματα οδήγησης που θα μπορούν να επηρεάζουν την απόκριση του κινητήρα, το σύστημα διεύθυνσης, την ανάρτηση και το σύστημα τετρακίνησης. Η απλή έκδοση του Levorg αναμένεται να παρουσιαστεί στο δεύτερο μισό του τρέχοντος έτους. Κάτι που σημαίνει ότι όσοι… «ανήσυχοι» θα πρέπει να κάνουν υπομονή για την έκδοση STI.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...