VIDEO: Ο Massa οδηγεί τη Jaguar του James Bond

Για την ακρίβεια, το αυτοκίνητο του κακού και φαίνεται να το απολαμβάνει, προσφέροντας θέαμα

  • -
  • -

Σε μια «ταινία» μικρού μήκους, παραγωγής Jaguar, ο Felipe Massa οδηγεί το C-X75 concept, που πρωταγωνίστησε στο SPECTRE, την πιο πρόσφατη παραγωγή του James Bond. Αυτό είναι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη σκηνή δράση και το εντυπωσιακό κυνηγητό με την Aston Martin DB10 του 007.

Η Jaguar C-X75 concept εξελίχθηκε το 2010 σε συνεργασία με τη Williams και έφτασε ένα βήμα πριν την παραγωγή, αφού όπως μπορείτε να διαπιστώσετε δεν είναι ένα απλό πρωτότυπο που… «σέρνεται», αλλά ένα πραγματικό supercar που βάζει φωτιά στην πίστα.

Ο Felipe Massa δήλωσε σχετικά με την εμπειρία που είχε: «Ήταν συγκλονιστικό να οδηγώ ένα πραγματικό stunt car που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία του James Bond. Η Jaguar συνεργάστηκε με την Williams Advanced Engineering για την κατασκευή αυτού του συγκλονιστικού supercar, έτσι ήταν μια σπουδαία εμπειρία για εμένα να δοκιμάσω αυτό που δημιούργησαν οι συνεργάτες μου εκτός της F1. Ήταν τόσο διασκεδαστικό, αλλά και συναρπαστικό να οδηγώ τη Jaguar από την ταινία SPECTRE, εδώ στο Mexico City».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...