Με 107.000 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε μια πιστή αντιγραφή του αυτοκινήτου του James Bond

Πως θα σας φαινόταν από τα φωτιστικά σώματα αντί να βγαίνει λάμψη, να βγαίνουν πολυβόλα όπλα;

  • -
  • -

Οι ταινίες του James Bond έχουν γίνει γνωστές από τις φαντασμαγορικές «πατέντες» τόσο των αυτοκινήτων όσο και γενικότερα του εξοπλισμού του 007. Οι λάτρεις του διάσημου βρετανού πράκτορα θυμούνται καθαρά τις σκηνές δράσης όπου από διάφορα σημεία των Aston Martin ξεπετάγονταν πυροβόλα.

Ως συνέπεια των καθυστερήσεων της προβολής στους κινηματογράφους της τελευταίας ταινίας του James Bond με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, η EON productions συνεργάστηκε με την The Little Car Company ώστε να δημιουργήσουν μια απομίμηση της Aston Martin DB5.

Στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου αντί για φωτιστικά σώματα διακρίνονται διακοσμητικά πολυβόλα όπλα. Προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι ταυτόσημο του αρχικού, χρειάστηκε η βοήθεια του Chris Corbould, ο οποίος έχει εργαστεί σε 15 ταινίες του 007 από το 1980.

Η πιστή replica της DB5 εξοπλίζεται με σχεδόν όλα τα «καλούδια» της αρχικής. Διαθέτει σύστημα line-lock το οποίο κλειδώνει τους εμπρόσθιους τροχούς και χρησιμοποιείται στους αγώνες Dragster ώστε τα αυτοκίνητα να ζεσταίνουν τα ελαστικά τους. Ταυτόχρονα στο εσωτερικό του οχήματος υπάρχει μια κρυφή κονσόλα που ενεργοποιεί διαφόρων ειδών gadget.

Η τιμή για την απόκτηση μιας απλής LCC DB5 διαμορφώνεται από 41.000 έως 53.000 ευρώ. Ωστόσο για την απόκτηση της «No Time To Die» έκδοσης με τα διακοσμητικά όπλα και το πακέτο τεχνολογιών του πράκτορα 007 απαιτούνται περίπου 107.000 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...