Ανανεωμένο Seat Ibiza Cupra με 1.8 TSI

Σε «up-sizing» προχώρησε το ισχυρό Ibiza

  • -
  • -

Όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, το ανανεωμένο Seat Ibiza Cupra δεν θα εφοδιάζεται πλέον με τον 1.4TSI, αλλά με τον μεγαλύτερο 1.8 TSI, ο οποίος αύξησε τόσο την ιπποδύναμη όσο και τη ροπή στο ισπανικό supermini κατά 12 ίππους και 70 Nm αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα, ο 1.800άρης υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας φτάνει τα 192 PS και 320 Nm ροπής, επιτρέποντας στο ισχυρό μοντέλο να ολοκληρώσει τη διαδικασία 0-100 km/h σε 6,7 sec και η τελική του ταχύτητα είναι 235 km/h.

Το Seat Ibiza Cupra facelift ακολουθεί το μηχανικό «μοτίβο» του αδερφού Polο GTI facelift, προσφέροντας μία δόση αδρεναλίνης στον τούρμπο κινητήρα, ωστόσο η εταιρεία αναφέρει ότι η μέση κατανάλωση παρέμεινε σε ανεκτά επίπεδα, λίγο πάνω από 6 lt/ 100 km.

Σχεδιαστικά δεν απέχει σχεδόν καθόλου από την ανανεωμένη γενιά της γκάμας, αλλά το ισχυρό supermini έρχεται με στάνταρ εξοπλισμό τις 17 ιντσών ζάντες, τα bi-xenon και τα φώτα ημέρας τύπου LED. Αλλαγές έχουμε στο εσωτερικό του, αφού μοιράζεται πλέον το τιμόνι από τον μεγαλύτερο αδερφό του, Seat Leon και οι αεραγωγοί έχουν επανασχεδιαστεί. Το σύστημα infotainment έχει μία νέα εμφάνιση και έχει πλέον εγκαταστημένα τα MirrorLink, Apple CarPlay και Android Auto.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...