Ανανεωμένο Seat Ibiza το φθινόπωρο

H ισπανική εταιρεία θα παρουσιάσει το ανανεωμένο της supermini μοντέλο στην Έκθεση της Βαρκελώνης (9-17/5)

  • -
  • -

Μικρές είναι οι αισθητικές επεμβάσεις στο ανανεωμένο Seat Ibiza, οι οποίες επικεντρώνονται στα ελαφρώς ανασχεδιασμένα εμπρός φανάρια (με τεχνολογία LED), στα νέα σχέδια ζαντών 16 και 17 ιντσών και στην αύξηση των επιλογών στη χρωματική παλέτα. Μικρές αναβαθμίσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό του μοντέλου, οι οποίες φαίνονται στο τιμόνι, στους αεραγωγούς, στους διακόπτες/κουμπιά, ενώ προστέθηκαν μαλακότερα και καλύτερης ποιότητας υλικά κατασκευής.

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα εξατομίκευσης σε μία ευρεία γκάμα χρωμάτων, διχρωμιών και υλικών για όλα τα αμαξώματα (3θυρο SC, 5θυρο hatchback και ST). Επίσης, η Seat εξοπλίζει το ανανεωμένο της μοντέλο με νέας τεχνολογίας συστήματα άνεσης, συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας, όπως είναι ο έλεγχος ανίχνευσης κόπωσης του οδηγού, αποτροπή σύγκρουσης και πλοηγό.

Όσον αφορά τους κινητήρες, το Seat Ibiza facelift εφοδιάζεται με 3κύλινδρο 1.0 των 75 ατμοσφαιρικών ίππων, καθώς και με 95 & 110 ίππους με την προσθήκη του υπερσυμπιεστή (τούρμπο). Ένας πιο σπιρτόζικος κινητήρας είναι ο 1.4 TSI, ο οποίος αποδίδει 150 ίππους και 250 Nm ροπής με τεχνολογία ACT (active cylinder technology). Στο στρατόπεδο των diesel κινητήρων υπάρχει ο γνώριμος 1.4 TDI του ομίλου με αποδόσεις 75, 90 και 105 PS. Όλα τα μοτέρ συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, εκτός από τον TSI 110 PS και ο TDI 90 PS, που υπάρχει προαιρετικά το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων.

Οι πωλήσεις του ανανεωμένου μοντέλου θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο 2015.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...