Επίσημα η 4η γενιά VW Caddy

H VW αποκάλυψε επίσημα το νέο VW Caddy με στόχο την συνέχιση της εμπορικής επιτυχίας του επαγγελματικού μοντέλου

  • -
  • -

Μετά από 11 χρόνια στην παραγωγή, η τελευταία γενιά VW Caddy κατάφερε να πουλήσει περίπου 1,5 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως. Στόχος της 4ης γενιάς VW Caddy είναι να συνεχίσει το ρεκόρ πωλήσεων τόσο για την επαγγελματική κατηγορία, όσο και για την συμβατική.

Με –σχεδόν αναγνωρίσιμη- εμφάνιση, το αναβαθμισμένο μοντέλο υιοθετεί την εμπρός μάσκα των υπόλοιπων νέων μοντέλων της φίρμας, ενώ τα εμπρός φανάρια έχουν επανασχεδιαστεί. Οι αλλαγές στην εμφάνιση συνεχίζουν και στο πίσω μέρος με τον νέο προφυλακτήρα και νέα φωτιστικά σώματα.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές βρίσκονται στην καμπίνα του ευρύχωρου Caddy, μιας και το ταμπλό έχει αναβαθμιστεί αισθητικά, καθώς και με καλύτερης ποιότητας υλικά. Επίσης, αίσθηση προκαλεί και το flat-bottomed τιμόνι, οι μεταλλικές λεπτομέρειες και η νέα σχεδίαση του λεβιέ ταχυτήτων.

Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα, το νέο VW Caddy εφοδιάζεται με 1,0 lt TSI 3κύλινδρο κινητήρα 102 ίππων, με 1,2 lt TSI 4κύλινδρο με 84 ίππους και με έναν 1,4 lt TSI 4κύλινδρο 125 ίππων. Επίσης, στην γκάμα των πετρελαιοκινητήρων υπάρχουν 4 TDI με αποδόσεις από 75 έως και 150 ίππους. Όλα τα παραπάνω μοτέρ θα πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές του Euro 6.

Το νέο VW Caddy πρόκειται να λανσαριστεί –αρχικά- στη Γερμανία τον Ιούνιο με την τιμή να ξεκινάει από τα 14.785 ευρώ.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ:

Swinging στην Αθήνα με το νέο...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...